Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasia wrote:Jestem dobrej myśli! Pewnie, że jestem
No ale wiecie tyle miesięcy starań, w miedzyczasie cudem zaszłam w ciążę i poroniłam ... no to jakoś tak smutno w środku się czasem robi. Ale widzę, że Wy takie pozytywne ! Muszę tu częściej wpadać
dobrze, że masz pozytywne myśli, bardzo Ci są potrzebne, a my Ci ich damy więcej
-
Imprez tego roku bedzie multum! Jeszcze moja bratowa sie spodziewa w lipcu dzidzi! Rodzice maja 30lecie pozycia, tata 50tke
uu bedzie grubo
Ide gotowac rosolek!
Jeszcze raz dziekuje Wam za wspieranie!
Macierzanka:), Laura lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Misty87 wrote:Hej!
Jest kabaret dziewczyny
Zobaczcie..
http://zapodaj.net/3ffb4a2bd5879.jpg.htmlMisty87 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
A tak w ogole to witam nowe staraczki bardzo goraco:D ja leze pod kolderka...antybiotyki mi lekarka kazala lykac...mam nadzieje ze owulka mimo wszytko bedzie w te walentynki:D albo kilka dni pozniej nie obraze sie oby tylko przyszla:DDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
santoocha wrote:Już jestem z Wami, wysterylizowałam kotkę i mam chwilę na herbatkę.
Pięknie widać na teście Misty.
Czerwono na białym, że jest zielono!Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Rosolek sie robi
Wiecie co sobie kiedys pomyslalam...ze skoro zdalam prawko za 1 razem to i za pierwszym zajde
Kaska mowisz, ze chorujesz konkretnie! Bidulka :*Little Frog lubi tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Rosolek sie robi
Wiecie co sobie kiedys pomyslalam...ze skoro zdalam prawko za 1 razem to i za pierwszym zajde
Kaska mowisz, ze chorujesz konkretnie! Bidulka :*
To ja wg Twojej teorii powinnam teraz zajść, bo prawko za drugim razem zdałamMisty87 lubi tę wiadomość
-
Ciekawe jak czarnej wyjdzie nowy test jutro?
Sara, a Ty nie dołuj tym testem z teorii. Boże jak ja przeżywałam zdawanie prawka! Najgorsze egzaminy w moim życiu. Nawet biochemia na studiach to był pryszcz.
Zdasz, jak nie za tym razem, to za następnym. Akurat tu często jest loteria!
Nie stresuj się za mocno, ważniejsze staranka. Będzie ok!sara_nar, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Rosolek sie robi
Kaska mowisz, ze chorujesz konkretnie! Bidulka :*Little Frog lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
santoocha wrote:Ciekawe jak czarnej wyjdzie nowy test jutro?
Sara, a Ty nie dołuj tym testem z teorii. Boże jak ja przeżywałam zdawanie prawka! Najgorsze egzaminy w moim życiu. Nawet biochemia na studiach to był pryszcz.
Zdasz, jak nie za tym razem, to za następnym. Akurat tu często jest loteria!
Nie stresuj się za mocno, ważniejsze staranka. Będzie ok!No i tak jeździliśmy godzinę, a później jak się ociepliło i wyszedł z samochodu, to szczęka mi opadła! Taki przystojniaczek!!!!
Do egzaminu podeszłam bezstresowo, wręcz miałam nadzieję, że obleję i będę kontynuowała lekcje u niego
No i d*pa!! ZDAŁAM
santoocha, Misty87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość