Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Santoocha ma racje im nas wiecej tym lepiej wiecej osob do wspierania...tylko uwaga uzalezniamy sie od siebie hehe
pytajcie o co chcecie i sie nie zastanawiajcie czy pytanie odpowiednie zawsze chetnie wesprzemy i w miare mozliwosci pomozemy:D
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Dziewczyny i wy kiedys doczekacie takiej chwili!
Ze mna sie dzis nawet pogoda cieszy! Po deszczowych dniach wyszlo dzis piekne slonko!
Hej emciaLittle Frog, sara_nar, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
hej:D
Chorowitkom życzę zdrówka:D
a ja mam problem bo jutro mam wizyte u gin a mam jakieś plamienia nie jest to mój normalny okres;/ i nie wiem sama czy nie przełożyć wizyty trochę się krępuje isć z plamieniemW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Magdas wrote:hej:D
Chorowitkom życzę zdrówka:D
a ja mam problem bo jutro mam wizyte u gin a mam jakieś plamienia nie jest to mój normalny okres;/ i nie wiem sama czy nie przełożyć wizyty trochę się krępuje isć z plamieniem -
Mity kochana,ja to wiedzialam ze Tobie sie uda i naprawde szczerze Ci gratuluje,przytulam<3
Nie bylo mnie weekend z Wami i myslalam ze nie nadrobie...gdzies tam z 60 stron temu pytalas o mnie,kochana jestes...
Co do kolezanki idy jakbysmy przez nia musialy nowy watek zakladac to juz masakra,niech ona sobie zalozy i szuka nadetych kolezanek...masakra...
Ja prawko zdalam za 2,a zaczynam 9 cykl staran...
KOCHAM WAS DZIEWCZYNY!!!
No i Misty slij wiruski,co prawda odpuszczam tan cykl,ale moze wlasnie potrzeba mi wiruskow od goralskich stron<3!!!Misty87, Ewelina23, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Kochana! Ja bylam u gin majac 3tyg okropne krwawienie, fakt bylam juz przy koncu i gin mimo to poszperala. Nieprzyjemnie, ale musi zobaczyc co jest grane
ale martwi mnie to
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Maniuś wrote:Mity kochana,ja to wiedzialam ze Tobie sie uda i naprawde szczerze Ci gratuluje,przytulam<3
Nie bylo mnie weekend z Wami i myslalam ze nie nadrobie...gdzies tam z 60 stron temu pytalas o mnie,kochana jestes...
Co do kolezanki idy jakbysmy przez nia musialy nowy watek zakladac to juz masakra,niech ona sobie zalozy i szuka nadetych kolezanek...masakra...
Ja prawko zdalam za 2,a zaczynam 9 cykl staran...
KOCHAM WAS DZIEWCZYNY!!!
No i Misty slij wiruski,co prawda odpuszczam tan cykl,ale moze wlasnie potrzeba mi wiruskow od goralskich stron<3!!!
Tamta kolezanka watek sobie juz znalazla...w olanych
Kochana sle wiruski -
Laura wrote:Nareszcie doczytałam.
1 godzina 10 minut mi to zajęło ale warto było dowiedziec sie o zielonosci.
MISTY - GRATULACJE cieszę sie razem z Tobą.
I nawet słoneczko wyszło.
Wiecie co wam powiem.
Myślę że zielono zaczeło sie robić jak Macierzanka pochwaliła sie że pije zielone piwko :)))
Tak więc od dzis kupujemy tylko zielone :))))
Pozdrawiam i życzę miłego dnia.
Tak, racja! Macierzanka wlala nas zielonosc ze swojego piffka
Laura, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOjj jak miło mnie powitałyście, Kochane
cieszę się bardzo
)ale pogoda dziś paskudna
może jakiś Walenty się w brzuszkach naszych zagości
naprawdę byłoby miło, w marcu mamy pół roku po ślubie i również rocznicę naszego poznaniamoja mama ma urodziny.... hmm no cóż
jak się postaramy w tym miesiącu i @ nie przyjdzie to będę testować 28 lutego lub 1 marca
Powiem Wam jeszcze, że jestem zawodowo związana z Maleństwami świeżo po porodzie, także temat nie jest mi obcy... a sama jestem w niego osobiście uwikłana.. Właśnie dziś przypada mi zmiana nocna
Misty87, widze ze duużo radości w Twoim domku gości- gratuluję
Magdas- nie krępuj się,lekarz zbada Cię, zrobi Ci USG i wszystko będzie wiedział, nie jedno krwawienie napewno widział, wiesz ile przy porodzie tego jestprzynajmniej sama tez sie uspokoisz...
Little Frog, Misty87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
emcia wrote:Ojj jak miło mnie powitałyście, Kochane
cieszę się bardzo
)ale pogoda dziś paskudna
może jakiś Walenty się w brzuszkach naszych zagości
naprawdę byłoby miło, w marcu mamy pół roku po ślubie i również rocznicę naszego poznaniamoja mama ma urodziny.... hmm no cóż
jak się postaramy w tym miesiącu i @ nie przyjdzie to będę testować 28 lutego lub 1 marca
Powiem Wam jeszcze, że jestem zawodowo związana z Maleństwami świeżo po porodzie, także temat nie jest mi obcy... a sama jestem w niego osobiście uwikłana.. Właśnie dziś przypada mi zmiana nocna
Hahahahahaha, wszystkie wyliczenia wskazują na to, że powinno być już!
Szkoda, że tylko takie obliczenia... Ale co ma być to będzie
Z Wami nawet koniec świata przeżyję!
To codziennie spotykasz się z takimi małymi wielkimi cudami!!Misty87, emcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bo tak jest...nie mam zamiaru poruszac tego tematu od nowa...bylas wiecznie nie zadowolona i tyle...nikt inny jakos nie widzi problemu tylko Ty,sorry!!!Zaloz nowy watek i napisz jasno do jakich granic mozna sie tam wypowiadac i tyle...a tan watek wszystkim odpowiada tylko nie Tobie,wiec nic na sile...
Ewelina23, dżona lubią tę wiadomość
-
Landryneczka wrote:Hej Kobietki
Jak mija dzień ?
U mnie fatalnietempka mi spadła masakrycznie ehh
w miare, czekam na 17
Skończe prace i wskakuje do łóżeczkabo owulka od wczoraj
Little Frog, emcia, sara_nar lubią tę wiadomość