Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiecie co? Musze troche poogarniać to forum i się z nim zapoznać, jakie zasady tu panują, ale czuje że jest tu miło, ciepło i czeka wsparcie
Strasznie dużo tu WasIle można się od Was dowiedzieć
Tempo pisania jest tutaj zawrotne, postaram się w razie czego nadrabiać zaległości
Ja sama jeszcze nie prowadze obserwacji śluzu ani temperatury, ale w razie czego zacznę od przyszłego miesiąca... choć moje cykle są regularne 28 dniowe.
Landryneczka, nie martw się temperaturą- na pewno wzrośnie...głowa do góry !
Mam nadzieję, że będzie w tym miesiącu jak najwięcej zawirusowanych i zielonozakropkowanych dziewczyn, życzę z całego serca Wam i sobie tez
Małe Maleństwa czekajądziś pewnie znowu na jednej sali z 15 ich będzie krzyczało
Kocham je i moją pracę też i chciałabym w końcu móc przytulić i dotknąć swoje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2014, 13:18
Nati89, Laura, Misty87, dżona, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyManiuś ale bez nerów kochana :*
Rudaesk no no kochana to działaj :* Oby owocnieteż zaraz wskakuje do łóżeczka ale najpierw zrobię obiadek mój poszedł napalić w piecyku wykąpiemy się i do łóżeczka
Nati właśnie widzę wykresik mam nadzieję że mi też tak skoczyTobie życzę powodzenia
Nati89, Maniuś, emcia lubią tę wiadomość
-
Landryneczka wrote:Maniuś ale bez nerów kochana :*
Rudaesk no no kochana to działaj :* Oby owocnieteż zaraz wskakuje do łóżeczka ale najpierw zrobię obiadek mój poszedł napalić w piecyku wykąpiemy się i do łóżeczka
Nati właśnie widzę wykresik mam nadzieję że mi też tak skoczyTobie życzę powodzenia
-
Maniuś wrote:Ja sie wcale nie denerwuje:)Tylko tak mi przykro sie zrobilo jak nadrabialam zaleglosci czytalam ta klotnie...ale juz dobrze nic wiecej nie pisze bo to i tak nie ma sensu...lepiej o czyms milym popisac:)
Maniuś lubi tę wiadomość
-
hej, to znowu ja...małż odpoczywa, mogę uczestniczyć w rozmowach...
Dziewczyny, była jakaś kłótnia? Ło matko, nie dałam rady nadrobić ponad 120 stron od ostatnich odwiedzin z 7 lutego, a tu takie rzeczy się dzieją...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2014, 13:23
sara_nar lubi tę wiadomość
-
Ja to w ogóle w temacie nie jestem, bo wskoczyłam jakieś 20 stron temu na forum.
Ja już po pracy, obiad się gotuje, więc myślę wpadnę - zobaczę co się dzieje. A w brzuchu normalnie rewolucja tak mi się jeść chce! Jeszcze poczytałam o tych rosołkach, spagetti i frytkach to już w ogóle wyobraźnia działa.
Widzę większość dziewczyn tutaj jest już zamężna, albo przyszłe panny młode. Tylko ja tak na kocią łapę? -
XxMoniaXx wrote:Hej Maniuś .. już myślałam że o as zapomniałaś
U mnie nic nowego w sumie...@ sie konczy...XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
LadyDi wrote:Ja to w ogóle w temacie nie jestem, bo wskoczyłam jakieś 20 stron temu na forum.
Ja już po pracy, obiad się gotuje, więc myślę wpadnę - zobaczę co się dzieje. A w brzuchu normalnie rewolucja tak mi się jeść chce! Jeszcze poczytałam o tych rosołkach, spagetti i frytkach to już w ogóle wyobraźnia działa.
Widzę większość dziewczyn tutaj jest już zamężna, albo przyszłe panny młode. Tylko ja tak na kocią łapę?
nie wszystkie mężatki
-
Ida wrote:Misty, przede wszystkim gratulacje
Jesteś szczęściarą
A co do olanych, to tak, masz rację. Bo tu wbrew tego co propagujecie nie czułam się mile widziana. I z innych źródeł wiem, że to nie tylko moje odczucia. No trudno. Jest wiele innych wątków...
Pozdrawiam i życzę dużo zdrowia. Tak szczerze.
Nie ma sensu znow rozpoczynac wymiany zdan.
Jest wiele innych watkow, wiec na prawde bez sensu jest to roztrzepywanie.
Powodzenia i Tobie zycze!Ida lubi tę wiadomość
-
Maniuś wrote:Witam serdecznie nowe kolezanki:)
No klotnia byla,ale nie warto do tego wracac...zupelnie lepszym tematem sa nowe zielone kropeczki:)
zdecydowanieManiuś lubi tę wiadomość
-
Rudasek wrote:nie wszystkie mężatki
Aż się tak głupio czułam czytając o mężach, a u mnie tylko chłopak, nawet nie narzeczony.
Wiecie co, u mnie w pracy wysyp ciąży jest normalnie. 3 dziewczyny miesiąc po miesiącu zaszły. Ale będzie odwiedzin.Misty87 lubi tę wiadomość