Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnia07 wrote:Dotarłam najszybciej jak mogłam
niestety nie mam jak nadrobić zaległości, ale już wiem, że naszej kochanej Misty się udało
tak więc:
Misty z całego serca gratuluję! Dużo zdrówka
W końcu zielono w lutym. Aż miło poczytać dobre wieściXxMoniaXx, Misty87, Ania07, dżona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:Monia tak ide ale sie boje. Piotrek ma mase pracy i nie puszcza go . Wezme plyte z nagraniem bijacego serduszka to poslucha sobie w domku.
Ania bo temka wskazuje na owulke a jakniki bola ???Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie było mnie parę dni a tu tyle się dzieje!!! chociaż dobrze że mnie kłótnia ominęła(bardzo łatwo się denerwuję)!
Prośbę mam dziewczyny do Was ogromną - egzamin mam jutro o 14.00, potrzymacie kciuki??? im więcej tym lepiej, bo boję się tego egzaminu okropnieLittle Frog, Laura, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Monia tak ide ale sie boje. Piotrek ma mase pracy i nie puszcza go . Wezme plyte z nagraniem bijacego serduszka to poslucha sobie w domku.
Ania bo temka wskazuje na owulke a jakniki bola ???
Jejku wyobrażam sobie, jakie to będzie cudowne i wzruszające przeżycie
Co do moich jajników to chyba mają wakacje. Lewy wczoraj chwilowo dał o sobie znać, ale to nie taki ból jak zawsze, także nie wiem co myśleć. W sumie nie będę się spinać. Będzie co ma być. Zobaczymy w terminie @, cuda się zdarzają więc muszę w coś wierzyćEwelina23 lubi tę wiadomość