Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
goskos86 wrote:Nie było mnie parę dni a tu tyle się dzieje!!! chociaż dobrze że mnie kłótnia ominęła(bardzo łatwo się denerwuję)!
Prośbę mam dziewczyny do Was ogromną - egzamin mam jutro o 14.00, potrzymacie kciuki??? im więcej tym lepiej, bo boję się tego egzaminu okropnie -
nick nieaktualny
-
goskos86 wrote:Nie było mnie parę dni a tu tyle się dzieje!!! chociaż dobrze że mnie kłótnia ominęła(bardzo łatwo się denerwuję)!
Prośbę mam dziewczyny do Was ogromną - egzamin mam jutro o 14.00, potrzymacie kciuki??? im więcej tym lepiej, bo boję się tego egzaminu okropnieoczywiście
-
nick nieaktualnyAnia07 wrote:Jejku wyobrażam sobie, jakie to będzie cudowne i wzruszające przeżycie
Co do moich jajników to chyba mają wakacje. Lewy wczoraj chwilowo dał o sobie znać, ale to nie taki ból jak zawsze, także nie wiem co myśleć. W sumie nie będę się spinać. Będzie co ma być. Zobaczymy w terminie @, cuda się zdarzają więc muszę w coś wierzyćAnia07, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
goskos86 wrote:Na studiach, i to ustny przed komisją
A ja zamiast się uczyć to o staraniach myślę i z Wami sobie siedzę, ale i tak najgorszy egzamin dla mnie do na prawko, licencjat i mgr to pikuś, prawko mnie tyle nerwow kosztowalo ehh jak wspomne, ale dalam rade wieć i w ciąży też dam radę byc
Trzymam kciuki
Little Frog lubi tę wiadomość
-
Ewelina23 wrote:Nigdy sie tak nie balam . Sama uspakajałam dziewczyny którym sie udalo ale teraz wiem co to znaczy.
Zaraz i wy sie przekonacie .Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:Nigdy sie tak nie balam . Sama uspakajałam dziewczyny którym sie udalo ale teraz wiem co to znaczy.
Zaraz i wy sie przekonacie .Ewelina23 lubi tę wiadomość