Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Misty87 wrote:Za to ja mam talent do zlatywania ze schodow i zahaczania o klamki, co sie wiaze z potwornymi siniakami na ramionach
Kiedys schodzilam z poddasza, nioslam dvd, glosniki caly zestaw, na tym z 200 plyt CD. Oczywiscie zaliczylam lot z 10 schodow! Oprocz mega startych nog i lokcia, nic nie ucierpialo. Dvd nadal trzymalam!Klamki czasami zahaczę, ale rzadko. Za to moja głowa to ma przekichane ze mną
Ahhh...no i gratulacje - dzięki Tobie sprzęt wyszedł bez szwankuWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2014, 14:31
-
Misty87 wrote:Za to ja mam talent do zlatywania ze schodow i zahaczania o klamki, co sie wiaze z potwornymi siniakami na ramionach
Kiedys schodzilam z poddasza, nioslam dvd, glosniki caly zestaw, na tym z 200 plyt CD. Oczywiscie zaliczylam lot z 10 schodow! Oprocz mega startych nog i lokcia, nic nie ucierpialo. Dvd nadal trzymalam!Misty87, Little Frog lubią tę wiadomość
-
Hej - choram - rzygałam i nie tylko od 5.30. Teraz już ok jest tylko słabam...
Misty pisz co u Ciebie!!! bo prezepraszam ale nie mam siły czytać ale zajrzeć musiałam do Was
jakieś zaciążone się pojawiły?
Misty87 lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Little Frog wrote:Spoko, ja mam guza na czole, bo wczoraj uderzyłam o suszarkę do ręczników ;] Także, możemy się licytować kto jest większą niezdarą
wczoraj tal przywaliłam sobie rurą od odkurzacza aż mi ząb pękł i kawałek odpadło
LadyDi, Misty87 lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Magdas wrote:hehe to chba ja wyjdę na największą
wczoraj tal przywaliłam sobie rurą od odkurzacza aż mi ząb pękł i kawałek odpadło
Wielki siniak na nodze - wiadro z 15 kg karmy tak silnie otwierałam, że aż podskoczyło i siniec na pół piszczeli...[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Kiedys schodzilam z poddasza, nioslam dvd, glosniki caly zestaw, na tym z 200 plyt CD. Oczywiscie zaliczylam lot z 10 schodow! Oprocz mega startych nog i lokcia, nic nie ucierpialo. Dvd nadal trzymalam!
Kochane, ja to mogę brać udział w jakiejś konkurencji schodowej. Codziennie po kilka- naście/dziesiąt klatek obskocze, także schody to ja mam w małym paluszku. Jedyne z czym sobie nie radzę to futryny w drzwiach i progi ;/
Ale się najadłam, mówię Wam! -
Malinowa Panienka wrote:Wielki siniak na nodze - wiadro z 15 kg karmy tak silnie otwierałam, że aż podskoczyło i siniec na pół piszczeli...
same sierotki tu
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Little Frog wrote:OK, zapomnijcie o mojej historii...przebiłaś mnie...aż mnie ciarki przeszłyW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
-
Magdas wrote:
same sierotki tu
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Malinowa Panienka wrote:Hej - choram - rzygałam i nie tylko od 5.30. Teraz już ok jest tylko słabam...
Misty pisz co u Ciebie!!! bo prezepraszam ale nie mam siły czytać ale zajrzeć musiałam do Was
jakieś zaciążone się pojawiły?
Dziekuje, u mnie dobrze. Na raze nie mam mdlosci, oby ich wcale nie bylo. Brzuch lekko czuje, dalej przeziebiona. Dzis sie poszlam kapac i myslalam, ze nie wystoje... dopiero jak sie polozylam to przeszlo. Tak slabo jakos.
A Ty mowisz cierpisz...? -
Misty87 wrote:Hej Kochana!
Dziekuje, u mnie dobrze. Na raze nie mam mdlosci, oby ich wcale nie bylo. Brzuch lekko czuje, dalej przeziebiona. Dzis sie poszlam kapac i myslalam, ze nie wystoje... dopiero jak sie polozylam to przeszlo. Tak slabo jakos.
A Ty mowisz cierpisz...?
ale rozumiem, że pozytywne 2 kreski? tak gdzieś mi mignęło w kontekście
będę żyła chociaż wyprawa do kuchni to jak mount everset[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150