Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lena87 wrote:Muszę troszkę oswoić się z tą myślą, że znowu dupy dałam
płakać Mi się chce ale nie mam na to siły ..
Pozostaje Mi nic innego jak wieczorem dokończyć butelkę Mogen Davida i utopić smutki.
Nawet tak nie myśl! Ty nie masz z tym nic wspólnego, oprócz tego, ż to Twój organizm!!!
Bierz tego "Dejwida", wypij go i zatop smutki, ale się nie obwiniaj za nic!Little Frog, dżona lubią tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:Nawet tak nie myśl! Ty nie masz z tym nic wspólnego, oprócz tego, ż to Twój organizm!!!
Bierz tego "Dejwida", wypij go i zatop smutki, ale się nie obwiniaj za nic!
Lena normalnie przybędę i skopię Ci dupsko!!! nie wolno tak mówić - zbieraj się do kupy i próbuj dalejMacierzanka:) lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Dziewczyny, będą następne cykle. Wiem, że każda z Nas chciałaby jak najszybciej, ale najwidoczniej tak miało być i nic i nikt tego nie zmieni. Także głowa do góry
A tak swoją drogą czy nie wydaje Wam się, że od kiedy zaczęłyście się starać o dziecko to te cykle jakoś się tak dłużą? Kiedyś miałam odczucie jakbym miesiączkę przechodziła co 2 tyg. Jedna się kończyła i za chwile pojawiała się kolejna. A teraz? Od końca miesiączki do przybliżonego terminu dni płodnych to jakby miesiąc minął albo i więcej! A te dni przed okresem i wyczekiwanie czy się spóźni czy nie to już nie wspomnę nawet.Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny wiem,że wczoraj wstawiłam zdjęcie testu z pozytywnym wynikiem pisaliscie ze jak nic to ciaza ale ja dalej nie mam ufności co do niego . Maż oczywiście jest zdania że jestem i ginekolog przez telefon tez to powiedziała . Dzisiaj robiłam badanie na TSH bo miałam cos z tarczyca a do lekarza mam iść w czwartej.Jak myślicie zrobic bete hcg?
kasia -
nick nieaktualny
-
kasia22 wrote:Hej dziewczyny wiem,że wczoraj wstawiłam zdjęcie testu z pozytywnym wynikiem pisaliscie ze jak nic to ciaza ale ja dalej nie mam ufności co do niego . Maż oczywiście jest zdania że jestem i ginekolog przez telefon tez to powiedziała . Dzisiaj robiłam badanie na TSH bo miałam cos z tarczyca a do lekarza mam iść w czwartej.Jak myślicie zrobic bete hcg?
Kasia zrób sobie test innej firmy i wyjdzie Ci taniejja bety nie robiłam bo mi szkoda kasy (mówię poważnie - wolę wydać na inne przyjemności). Zapisz się do gina i idź na badanie
ale skoro gin mówi, że jesteś to nie panikuj
tylko ciesz się
gratulacje :*
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
kasia22 wrote:Hej dziewczyny wiem,że wczoraj wstawiłam zdjęcie testu z pozytywnym wynikiem pisaliscie ze jak nic to ciaza ale ja dalej nie mam ufności co do niego . Maż oczywiście jest zdania że jestem i ginekolog przez telefon tez to powiedziała . Dzisiaj robiłam badanie na TSH bo miałam cos z tarczyca a do lekarza mam iść w czwartej.Jak myślicie zrobic bete hcg?
Wynik z krwi jest oczywiście lepszy, bo pewny. Jeśli czujesz taką potrzebę to zrób dla własnego komfortu -
kasia22 wrote:robiłam dwa jeden rano a drugi popołudniu ranny wyszedł trochę mocniej a popołudniu robiłąm test innej firmy i byl tez pozytywny ale juz słabiej .
Pamiętaj, że najwyższe stężenie hormonu jest rano, dlatego ten po południu jest słabiej widoczny, ale jest pozytywny, więc się ciesz -
kasia22 wrote:robiłam dwa jeden rano a drugi popołudniu ranny wyszedł trochę mocniej a popołudniu robiłąm test innej firmy i byl tez pozytywny ale juz słabiej .
no to Goopolu ciesz sięi czekaj na wizytę u gina
kasia22, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
kasia22 wrote:a miała ktoras z was problem z podwyższona prolaktyna i niskim poziomem tarczyce . Bo gin mi nie chciala powiedziec czy bede mogla miec dzidzie tylko powiedziala jak zajdziesz to odpowiem ci na to pytanie
bo możesz wytwarzać antyciała plemnikowe... tak to gdzieś słyszałam. więc ciesz się tymbardziejkasia22 lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150