Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelina23 wrote:hej . Ile sie staracie ???
7 cykl. Ten na razie bez owulacji. Najgorsze jest to, że mam nieregularne miesiączki, ale nigdy mój cykl nie przekroczył 35 dni. A poza tym biorę duphaston, bo bez niego to czasami 3 miesiące miesiączki nie miałam.
A Tobie gratulujęteż chcę taki suwak!
-
nick nieaktualnyLadyDi wrote:7 cykl. Ten na razie bez owulacji. Najgorsze jest to, że mam nieregularne miesiączki, ale nigdy mój cykl nie przekroczył 35 dni. A poza tym biorę duphaston, bo bez niego to czasami 3 miesiące miesiączki nie miałam.
A Tobie gratulujęteż chcę taki suwak!
Dziekuje
-
Ewelina23 wrote:Widze ze test owulacyjny pozytywny wiec moze jednak bedzie dzis tempka odbila . Dzialajcie jeszcze zeby wrazie co nie przegapic .
Dziekuje
Dziś działać będziemywłaśnie czekam na ten wzrost temperatury. Mam nadzieje, że się pojawi. Swoją drogą to się naczytałam trochę o tym duphastonie, jego złym wpływie na owulację itd, więc mnie martwi to trochę... W sumie jeszcze jest kilka dni, więc mam nadzieję
-
nick nieaktualnyLadyDi wrote:Dziś działać będziemy
właśnie czekam na ten wzrost temperatury. Mam nadzieje, że się pojawi. Swoją drogą to się naczytałam trochę o tym duphastonie, jego złym wpływie na owulację itd, więc mnie martwi to trochę... W sumie jeszcze jest kilka dni, więc mam nadzieję
-
XxMoniaXx wrote:14 luty
Hmmm, 3 dni. Ja bym poczekała. Oby była dobra niespodzianka
A swoją drogą macie jakieś plany na walentynki? Ja chce zrobić romantyczną kolację, tylko nie mam zielonego pojęcia co przygotować.Może macie jakieś fajne przepisy na niecodzienne potrawy?
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:kurcze jutro bede musiec pól godz wcześniej zmierzyc temp bo musze pol godz predzej wstać
-
LadyDi wrote:Hmmm, 3 dni. Ja bym poczekała. Oby była dobra niespodzianka
A swoją drogą macie jakieś plany na walentynki? Ja chce zrobić romantyczną kolację, tylko nie mam zielonego pojęcia co przygotować.Może macie jakieś fajne przepisy na niecodzienne potrawy?
-
Ewelina23 wrote:a juz zaczelas go brac ?? Czu po owulce sie go bierze bo ja nie mam pojecia
Biorę go od 14dc przez 10 dni po 2 tbl dziennie. Czytałam, że powinno się brać go po owulacji (o ile dobrze pamiętam), bo inaczej może ją zablokować. Ale lekarz zalecił mi tak jak to stosuję i wolę tego nie zmieniać na własną rękę, bo przynajmniej mam okres w normalnym czasie, a nie po 60 dniach lub więcej. I chyba to jest jedyny plus brania tych tabletek, bo poza tym to mam mega trądzik i błędne objawy ciążowe.Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
LadyDi wrote:Biorę go od 14dc przez 10 dni po 2 tbl dziennie. Czytałam, że powinno się brać go po owulacji (o ile dobrze pamiętam), bo inaczej może ją zablokować. Ale lekarz zalecił mi tak jak to stosuję i wolę tego nie zmieniać na własną rękę, bo przynajmniej mam okres w normalnym czasie, a nie po 60 dniach lub więcej. I chyba to jest jedyny plus brania tych tabletek, bo poza tym to mam mega trądzik i błędne objawy ciążowe.
-
XxMoniaXx wrote:mój jest troche zapracowany w tym tyg to pewnie walentynki bedą skromne. nie mamy w tym tyg zbyt dużo czasu dla siebie niestety
mmm, rozumiem. Czasem tak bywa. Ja na (nie)szczęście ze swoim pracuje, więc zawsze jesteśmy w mieszkaniu w tym samym czasie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLadyDi wrote:Biorę go od 14dc przez 10 dni po 2 tbl dziennie. Czytałam, że powinno się brać go po owulacji (o ile dobrze pamiętam), bo inaczej może ją zablokować. Ale lekarz zalecił mi tak jak to stosuję i wolę tego nie zmieniać na własną rękę, bo przynajmniej mam okres w normalnym czasie, a nie po 60 dniach lub więcej. I chyba to jest jedyny plus brania tych tabletek, bo poza tym to mam mega trądzik i błędne objawy ciążowe.
-
Ewelina23 wrote:aaaaa wlasnie urodzila moja znajoma jej maz mi pisal . 3,4 kg przez cesarke chlopiec . Ale super
moja kuzynka urodziła w zeszły piatek tez chłopiec ale prawie 4 kg i 61 cm wzrostu
Ewelina23 lubi tę wiadomość