Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:Ja tez nie mam wanny
oj tak . Chociaz w wannie jeszcze nie próbowałam wiec tez moze byc fajny
no ale zeby bylo wygodnie i miło to musi być wanna gigantwiec generalnie nie jest zbyt komfortowo jak dla mnie:)
Misty87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudasek wrote:miałam kiedyś wanne
no ale zeby bylo wygodnie i miło to musi być wanna gigantwiec generalnie nie jest zbyt komfortowo jak dla mnie:)
wiec dalo by sie rade . Juz nie moge sie doczekacd az nam sie umowa skaczy w lipcu i szukam chaty z wanna
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:tu u nas jak sa wanny w domoch to sa duze i strasznie dlugie
wiec dalo by sie rade . Juz nie moge sie doczekacd az nam sie umowa skaczy w lipcu i szukam chaty z wanna
my w przyszłym roku planujemy kolejny remont... wymiana wany a duzą wanne rogową
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:hehehehe
my w przyszłym roku planujemy kolejny remont... wymiana wany a duzą wanne rogową
-
nick nieaktualnyLenka mocno przytulam
Kasia22 gratuluję
Nadrobiłam posty. Byłabym wcześniej, ale mały wypadek miałam. Sarna mi się wpierniczyła pod same koła. Na szczęście nic się takiego nie stało. Trzeba będzie troszkę szpachli i farby
Przyłączam się do słomianych. Mężuś w pracy do 23 więc wieczór spędzam z Wami o ile nie zasnę przy lapku, bo padnięta jestem jak pies pluto. -
nick nieaktualnyAnia07 wrote:Lenka mocno przytulam
Kasia22 gratuluję
Nadrobiłam posty. Byłabym wcześniej, ale mały wypadek miałam. Sarna mi się wpierniczyła pod same koła. Na szczęście nic się takiego nie stało. Trzeba będzie troszkę szpachli i farby
Przyłączam się do słomianych. Mężuś w pracy do 23 więc wieczór spędzam z Wami o ile nie zasnę przy lapku, bo padnięta jestem jak pies pluto. -
Ewelina23 wrote:dla mnie wystarczy taka jaka bedzie wazne zeby byla . Jak jade do siostry to zawsze leze 2 godziny nadrabiam bo tu juz 3 lata caly czas prysznic
dżona lubi tę wiadomość
-
Ania07 wrote:Lenka mocno przytulam
Kasia22 gratuluję
Ania07 wrote:Lenka mocno przytulam
Kasia22 gratuluję
Przyłączam się do słomianych. Mężuś w pracy do 23 więc wieczór spędzam z Wami o ile nie zasnę przy lapku, bo padnięta jestem jak pies pluto.
witaj Aniabiedna Ty i sarenka
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
hejka, dzisiaj się wycwaniłam i od razu weszłam na wykresy przyjaciółek
I co widzę?!?! pierwszy z brzegu od razu
<jupi> !!! wiedziałam, wiedziałam, wiedziałam i tak też obstawiałam <lalala>
Misty, moje szczere gratulacje! Myślałam, że jak przyjadę do Białki w marcu to się napijemy a Ty tu taki numer wywinęłaśale szczerze to tak się cieszę jakbym conajmniej to ja miała tą kropę
Super, fajnie że zielone kropy się zaczęły.Misty87, dżona, Ewelina23 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki,jewzcze raz gratuluje zafasolkowanym,trzymam za Was kciuki i nie mozecie myslec ze cos bedzie nie tak...wszystko bedzie dobrze...ja jakbym zaszla w pierwszym cyklu staran to pewnie bym jakos teraz rodzila,bo wlasnie zaczynam 9 cykl...tylko teraz juz sie nie nastawiam na nic...11 marca mam lekarza i na razie mysle o tym co mi powie...a staranka swoja droga tylko bez zadnych obserwacji i nakrecania sie...
dżona, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:nooo jak my gdzieś jesteśmy na wczasach to zawsze jest prysznic . Tylko raz mi sie zdarzyło że była wanna. Jest fajnie ale jak przyjade do domu to sie ciesze z wanny.
-
nick nieaktualny