Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania! Dobrze, ze nic wiecej sie nie stalo. Mojemu tacie przedwczoraj tez sarna wpadla, zderzak poszedl ale sarenka uciekla, mam nadzieje, ze nie zdechla.
Bursztynko! Oddam caly alkohol swiata, zeby zobaczyc malenstwo za 9mcynapije sie z Toba ... soczku!
Manius! Przytulam mocno :* teraz najgorsze oczekiwanie na 11 marca...Ania07, Bursztynka, Maniuś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania07 wrote:Podobały mi się wspólne kąpiele z mężusiem z wannie pełnej piany, świecami i czerwonym winem
Aniaaaaaaaaaaa
powiesze Cieee
ja tez chce...Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudasek wrote:Aniaaaaaaaaaaa
powiesze Cieee
ja tez chce...
Hehja nawet jakbym chciała wannę, to mi się nie zmieści, bo za mała łazienka
A pod tym prysznicem to się nawet bzyknąć dobrze nie można. Dobrze, że chociaż mamy ogromne łóżko małżeńskie
dżona, Misty87 lubią tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Ania! Dobrze, ze nic wiecej sie nie stalo. Mojemu tacie przedwczoraj tez sarna wpadla, zderzak poszedl ale sarenka uciekla, mam nadzieje, ze nie zdechla.
Bursztynko! Oddam caly alkohol swiata, zeby zobaczyc malenstwo za 9mcynapije sie z Toba ... soczku!
Manius! Przytulam mocno :* teraz najgorsze oczekiwanie na 11 marca...Misty87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bursztynka wrote:pfff tylko 25 stron od dzisiaj rano, pffffffff
jest tornado, jest zabawa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2014, 19:23
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
nick nieaktualny