Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Misty87 wrote:Jest kabaret, bo zaraz bede robic drugi test, na razie nie wierze temu zbytnio. Nie smiejcie sie ale zamoczyl mi sie prawie caly z tych nerwow i dlatego jeszcze nie wierze...
!!!sorki, mocno się uśmiałam
Misty87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć Nati
Anhe witamy i zapraszamy
Macierzanka ja obecnie spędzam wieczór bez męża, ubolewam nad tym, że nie mam wanny, moje jajniki na wakacjach, przejechałam sarnę, auto do malowania, poza tym nic ciekawego. A co u Ciebie?Rudasek, santoocha lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny dawno mnie nie było ale mam pytanie czy któraś z was dostała okres a potem okazało sie że jest w ciąży chodzi i o to że dostałam okres w poniedziałek w tamtym tygodniu i skonczył mi sie w srode potem było ok a teraz mam plamienia i do tego od konca okresu boli mnie podbrzusze i jajniki niezbyt uciąrzliwe ale jednak troche męczy ide do ginka w czwartek ale chce zasiegnąć porady może któras z was tak miałaPaulina 28maluszek
-
XxMoniaXx wrote:nieee nooo nie wierze
nie poznaje swojej twarzy
pryszcze zanikają a zawsze przed @ miałam masakryczny stan
to chyba nie ja
ale za to włosy mi sie za cholere nie układają
dżona, Misty87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Paulina28makuszek wrote:Hej dziewczyny dawno mnie nie było ale mam pytanie czy któraś z was dostała okres a potem okazało sie że jest w ciąży chodzi i o to że dostałam okres w poniedziałek w tamtym tygodniu i skonczył mi sie w srode potem było ok a teraz mam plamienia i do tego od konca okresu boli mnie podbrzusze i jajniki niezbyt uciąrzliwe ale jednak troche męczy ide do ginka w czwartek ale chce zasiegnąć porady może któras z was tak miała