Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Misty87 wrote:Bursztynka uwielbiam Twoje posty
To Monia masz przyzwolenie na sikanie w czwartek
Ja sie dziwie, ze przy was wytrzymalam i testowalam dopiero 3 dni po terminie @ a nie tydz przed
nie wiem czy zauważyłaś, ale ja właśnie odkryłam, że mamy więcej lajków niż postów, jesteśmy normalnie "miszcze"
Tylko Misty, masz tu z nami teraz razem na wątku siedzieć zanim wszystkie nie zajdą.Misty87 lubi tę wiadomość
-
Kaśka28 wrote:To nie bedzie takie proste niestety mysle ze przynajmniej rok to bedzie trwalo ale wiecie ja mimo wszytko nie zamierzam rezygnowac ze staranek
a postanowilismy sobie ze jak do 35roku zyczia nie bede w ciazy to zaadoptujemy jakies dzieciatko tyle dziei czeka na cieply dom a mysle ze bedziemy potrafili taki stworzyc:D
-
Wróciłam z pracki i jestem:))
hej Misty drugi tekścik potwierdził ranne wieści? Jak powiedziałaś swojemu?
Lenka kochana przykro mi.... Walczymy dalej razem:))
Kasiu może sie teraz uda jeszcze przed leczeniem?
.monia testuj cholerka bo sie denerwuje:))(
A przede wszystkim o jakiej kłótni piszecie. u góry!,,?? -
nick nieaktualny
-
Kaśka28 wrote:To nie bedzie takie proste niestety mysle ze przynajmniej rok to bedzie trwalo ale wiecie ja mimo wszytko nie zamierzam rezygnowac ze staranek
a postanowilismy sobie ze jak do 35roku zyczia nie bede w ciazy to zaadoptujemy jakies dzieciatko tyle dziei czeka na cieply dom a mysle ze bedziemy potrafili taki stworzyc:D
Kasia zobaczysz uda się w najmniej spodziewanym momenciedżona lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Misty87 wrote:Kaska nasza bohaterka! Mimo swoich problemow zawsze mile slowo dla kazdej! Sciskam Cie mocno kochana!
Magdas, Fidelissa, dżona lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:Ja tez mam nienajlepszy humor...jak nam sie nie uda w tym cyklu (a przez moja chorobe tak chyba bedzie) to bedziemy musieli odlozyc staranka moaz dostanie jutro prawdopodobnie bardzo silne antybiotyki..wykryli u niego paskudne bakterie...ale trzeba miec nadzieje...mam nadzieje ze rok na starczy na jego wyleczenie ale wszytko sie okaze jutro...
Kasiu zdrowie najważniejsze. Daj jutro znać koniecznie. Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze -
nick nieaktualny
-
Bursztynka wrote:Misty ja Twoje też
nie wiem czy zauważyłaś, ale ja właśnie odkryłam, że mamy więcej lajków niż postów, jesteśmy normalnie "miszcze"
Tylko Misty, masz tu z nami teraz razem na wątku siedzieć zanim wszystkie nie zajdą.
Miszcze jak nic
Ja Was nie opuszcze, przypilnuje zeby kazda byla szczesliwadżona, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Dzielna z Ciebie kobitamasz tyle pozytywnej energii, tak trzymaj! Zdrowia Wam życzę, cierpliwości i niech rezultatem Twoich planów, jakie by nie były, będzie dzieciaczek
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
Ewelina23 wrote:Lece nie przeszkadzam .
Milego wieczorku .
Do jutra .Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️