Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fidelissa wrote:Widzę napis ze 4 tydzień to jest niesamowite....
Swoją droga jak to liczy ciąże od ovu czy miesiączki?..Fidelissa lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Swoją droga jak to liczy ciąże od ovu czy miesiączki?..dżona, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Swoją droga jak to liczy ciąże od ovu czy miesiączki?..przeszlam ten egzamin pozytywnie
Ponoc liczy sie od pierwszego dnia ostatniej @Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Bursztynka wrote:Kaśka, podziwiam. Ciężki dzień a mimo tego piszesz pogodnie. Kuruj się tą grzałką może?
dżona lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Ania07 wrote:Cześć Nati
Anhe witamy i zapraszamy
Macierzanka ja obecnie spędzam wieczór bez męża, ubolewam nad tym, że nie mam wanny, moje jajniki na wakacjach, przejechałam sarnę, auto do malowania, poza tym nic ciekawego. A co u Ciebie?
No coś tam czytałam o tej sarnie. Ja kiedyś o mały włos nie miałam sarny na masce, ale zauważyłam przypadkiem jak włączyłam długie i się udało uniknąć spotkania...
A u mnie do D. Nie chcę się żalić, ale już chyba wiem czemu nie mam czasu na myślenie o tym, że mi nie wychodzą starania.
Moja dziecięca idylla lega właśnie powoli w gruzach... cały dzień chodzę i płaczę, jakby to miało komuś pomóc...albo chociaż mnieWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2014, 20:14
-
nick nieaktualny
-
Macierzanka:) wrote:Anuś ja też mam dziś bezmężny wieczór...
No coś tam czytałam o tej sarnie. Ja kiedyś o mały włos nie miałam sarny na masce, ale zauważyłam przypadkiem jak włączyłam długie i się udało uniknąć spotkania...
A u mnie do D. Nie chcę się żalić, ale już chyba wiem czemu nie mam czasu na myślenie o tym, że mi nie wychodzą starania.
Moja dziecięca idylla lega właśnie powoli w gruzach... cały dzień chodzę i płaczę, jakby to miało komuś pomóc...albo chociaż mnietakie mamy dni chyba
-
XxMoniaXx wrote:kusicie do złego
akurat tak sie składa że od jutra do piątku sie rano mijamy z mężem a nigdy sama testu nie robie
zwłaszcza teraz jak mam taki wykres. a w pt to bede jakoś musiała te siuśki przytrzymać w pojemniczku z 2 godziki
żeby na niego poczekać
testuj i mu niespodzienkę zróbkup coś fajnego i wręcz
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Kaśka28 wrote:No nikt mi tak nie poprawia humoru jak wy dziewczynki hehe a tak swoja droga to przydalaby sie kuracja ta palka hehe bo test ovu pozytywny noa le jak nie dzis to jutro rano nie odpuszcze hehe
Myśmy wczoraj padli do łóżka zmęczeni a dziś rano zaspaliśmy do pracy, fak!@#$% no ale mój śluz jest badziewny więc i tak nic z tego. Jajniki to wogóle zapomniałam, że istnieją. W pracy zapieprz, bo skład okrojony, bo trochę ludzi się pochorowało. ALe ja za to zrobiłam już mielone i buraczki mi się gotują. I desperadoska piję, bo dołka zaliczyłam.