Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMacierzanka:) wrote:Jesteście strasznie kochane! Ale dziś to zupełnie inna sprawa. Nie powinnam tak na forum, ale powiem Wam tylko tyle - starość jest do dupy!
A ja już dawno tak nie miałam. Ostatni raz tak płakałam jak mi lekarz próbował po pierwszej wizycie wcisnąć in-vitro nie znając mnie, ani mojej historii. A dzisiaj to po policzkach same mi łzy płyną.
Ale nie chcę was zadręczać, bo i tak tego nie zatrzymam, tylko mnie szlag trafia, że tak jest
To zajeb..ty lekarzJak tak w ogóle można? Konowałów wszędzie pełno, a trafić na dobrego lekarza to na prawdę cud.
-
XxMoniaXx wrote:Macierzanko Ty taka zawsze pocieszająca nas kobieta. Dzielna i silna a taki gorszy dzień
kochana będzie wszystko dobrze .. czemu mówisz ze stara .. to nie prawda... !!!
... tylko moi rodzice...
-
Lena87 wrote:Pomijam już fakt, że wydałam ponad 100 zł na tabletki ;/
Teraz jeszcze muszę poszukać testów ovu, może któraś poleci z allegro ?
http://allegro.pl/10x-testy-owulacyjne-lh-3-testy-ciazowe-hcg-gratis-i3926302907.html
zamawiałam już dwa razy od tego sprzedawcy i bardzo szybko wysyła. W momencie zaksięgowania wpłaty od razu wysyła. Brałam zwykły list priorytetowy i szedł jeden dzień.Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Macierzanka:) wrote:Jesteście strasznie kochane! Ale dziś to zupełnie inna sprawa. Nie powinnam tak na forum, ale powiem Wam tylko tyle - starość jest do dupy!
A ja już dawno tak nie miałam. Ostatni raz tak płakałam jak mi lekarz próbował po pierwszej wizycie wcisnąć in-vitro nie znając mnie, ani mojej historii. A dzisiaj to po policzkach same mi łzy płyną.
Ale nie chcę was zadręczać, bo i tak tego nie zatrzymam, tylko mnie szlag trafia, że tak jest
Moja droga ja tez nie mam 20-lat....
Ale cóż zrobić jak przyznałem sie sobie i mojemu M dopiero teraz do chęci mania bebe....
Cholera jest trudno
Pluje sobie w brodę ze 3,5,10 lat temu na to nie wpadłem.....
Ale czy wtedy byłabym ta sama Fidelissa a Ty Macierzanka?
Zdecydowanie nie....
Inne by były nasze doświadczenia, spotkania, wrażenia...
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
Macierzanko kochana jak ci to ma pomoc to pisz wygadaj sie nikt nie bedzie mial ci tego za zle a postaramy sie pomoc pocieszyc...
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Ania07 wrote:To zajeb..ty lekarz
Jak tak w ogóle można? Konowałów wszędzie pełno, a trafić na dobrego lekarza to na prawdę cud.
Gość jak zobaczył, że miałam badanie niedrożności, gdzie mi nie do końca kontrast przeszedł mówił tylko o in-vitro, jak nakręcony, a jakby były złe wyniki męża, to żeby użyć nasienia dawcy. Od tego "miszczu" zaczął leczenie! -
Macierzanka:) wrote:Jesteście strasznie kochane! Ale dziś to zupełnie inna sprawa. Nie powinnam tak na forum, ale powiem Wam tylko tyle - starość jest do dupy!
Macierzanka nie smuć się! Jeszcze niedawno mnie pocieszałaś a już nie pamiętam jak mi źle było. Ostatni miesiąc moich przezyć nie był najlepszy, ale warto walczyć do celu! Jutro będzie nowy dzień, będzie lepiej, a dziś Cię powspieramy wszystkie najlepiej jak się da
Fidelissa lubi tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
Macierzanka:) wrote:A to zupełnie inna historia...
Gość jak zobaczył, że miałam badanie niedrożności, gdzie mi nie do końca kontrast przeszedł mówił tylko o in-vitro, jak nakręcony, a jakby były złe wyniki męża, to żeby użyć nasienia dawcy. Od tego "miszczu" zaczął leczenie! -
Macierzanka:) wrote:A to zupełnie inna historia...
Gość jak zobaczył, że miałam badanie niedrożności, gdzie mi nie do końca kontrast przeszedł mówił tylko o in-vitro, jak nakręcony, a jakby były złe wyniki męża, to żeby użyć nasienia dawcy. Od tego "miszczu" zaczął leczenie!Macierzanka:) lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
LadyDi wrote:7 cykl. Ten na razie bez owulacji. Najgorsze jest to, że mam nieregularne miesiączki, ale nigdy mój cykl nie przekroczył 35 dni. A poza tym biorę duphaston, bo bez niego to czasami 3 miesiące miesiączki nie miałam.
A Tobie gratulujęteż chcę taki suwak!