Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hej .Niestety nie czytalam znowu Waszych wypowiedzi bo ciagle praca i praca...no i musialam odpoczac bo na psyche mi siada...
Mam pytankk,co moj moze zrobic jeszcze za badania? Zrobil badanie nasienia(oczywiscie nie znam sie,a na innych watkach nikogo nie ma albo nie odpowoadaja,a wizyta u endykr-gin dopiero w polowie kwietnia)Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
alka89 wrote:hej .Niestety nie czytalam znowu Waszych wypowiedzi bo ciagle praca i praca...no i musialam odpoczac bo na psyche mi siada...
Mam pytankk,co moj moze zrobic jeszcze za badania? Zrobil badanie nasienia(oczywiscie nie znam sie,a na innych watkach nikogo nie ma albo nie odpowoadaja,a wizyta u endykr-gin dopiero w polowie kwietnia)Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
LadyDi wrote:Biorę go od 14dc przez 10 dni po 2 tbl dziennie. Czytałam, że powinno się brać go po owulacji (o ile dobrze pamiętam), bo inaczej może ją zablokować. Ale lekarz zalecił mi tak jak to stosuję i wolę tego nie zmieniać na własną rękę, bo przynajmniej mam okres w normalnym czasie, a nie po 60 dniach lub więcej. I chyba to jest jedyny plus brania tych tabletek, bo poza tym to mam mega trądzik i błędne objawy ciążowe.
A twój lekarz wie że starasz się o fasolkę. Bo mój poprzeni gin stwierdził, ze jak się nie staram to można brać wcześniej właśnie. -
nick nieaktualnyFidelissa wrote:Aaa a myślałam, ze masz dola ze czujesz sie stara:)))
Ja czasami mam dola ze moi rodzice nie poznają moich dzieci albo co raczej pewne nie bedą na ich 18-tace.....
Ja tak samo myślałam..
Fidelissa przykre toFidelissa lubi tę wiadomość
-
ogolnie wyniki chyba dobre bo wiekszosc jest ponad normy wartosci referencyjnych tylko zle sredni wspolczynnik ksztaltu glowki,ale nie wiem co to jest w ogole i liczba komorek okraglych...Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Misty87 wrote:Macierzance chodzi o starosc ale nie jej tylko rodzicow.
Kochana, takie koleje zycia... jedni maja piekna starosc inni cierpia
Ja sie boje swojej starosci...
Ale nie chcę przynudzać tylko chciałam się wygadać i trochę mi się lżej zrobiło.
Ale już dość, wolę się cieszyć Twoją kropąMisty87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyalka89 wrote:hej .Niestety nie czytalam znowu Waszych wypowiedzi bo ciagle praca i praca...no i musialam odpoczac bo na psyche mi siada...
Mam pytankk,co moj moze zrobic jeszcze za badania? Zrobil badanie nasienia(oczywiscie nie znam sie,a na innych watkach nikogo nie ma albo nie odpowoadaja,a wizyta u endykr-gin dopiero w polowie kwietnia)
Widzę, że terminy odległe do endo. Chociaż u nas dopiero na czerwiec. Jedynie prywatnie można iść z dnia na dzień. Zawsze znajdzie się miejsce.
W tych badaniach nasienia masz podane normy. Jeżeli się mieszczą to powinno być ok -
alka89 wrote:hej .Niestety nie czytalam znowu Waszych wypowiedzi bo ciagle praca i praca...no i musialam odpoczac bo na psyche mi siada...
Mam pytankk,co moj moze zrobic jeszcze za badania? Zrobil badanie nasienia(oczywiscie nie znam sie,a na innych watkach nikogo nie ma albo nie odpowoadaja,a wizyta u endykr-gin dopiero w polowie kwietnia)
Wiec teraz 3 miesiące żre witaminy kwas foliowy i cło a potem ma zrobić jeszcze raz:))Macierzanka:), Ania07 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:ja też chodze prywatnie.. jakoś na kase bym nie szła bo wydaje mi sie że ich trzeba za jezyk ciągnąc i są bardziej oschli . ale to tylko moje zdanie .Paulina 28maluszek
-
Mam pytankk,co moj moze zrobic jeszcze za badania? Zrobil badanie nasienia(oczywiscie nie znam sie,a na innych watkach nikogo nie ma albo nie odpowoadaja,a wizyta u endykr-gin dopiero w polowie kwietnia)Ale ja Ci napisałam wiadomość na priv. Wyniki Twojego męża moim zdaniem są OK. Tylko tak na przyszłość, pamiętaj, że najlepszy okres abstynencji to 2-5 dni. 10 to już z dużo.