Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
czarna164 wrote:U mnie to już 9 cykl więc musiałam wyluzowac bo bym zwariowala.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nati89 wrote:hmm No własnie się zastanawiam , jutro będzie niby 14 dpo wedlug ovf, myślę o tej niedzieli, ah nie wiem zobacze, mój maz mowi zebym testowala
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa każdy nowy cykl zaczynam na luzie, a im bliżej dni płodnych to zaczynam coraz więcej myśleć i troszkę się stresować. Po owulacji wykres daje nadzieje na fasolkę, a tu bach @ przychodzi i czar pryska. W sumie z każdą kolejną @ już nawet nie płaczę tylko zbieram siły do dalszych staranek. Najważniejsze to się nie załamywać, chociaż czasami dobrze się tylko mówi.
Wykresy miały mi tylko pomóc w poznaniu swojego organizmu, a przez nie to się tylko nakręcam i wkur..am -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania07 wrote:Ja każdy nowy cykl zaczynam na luzie, a im bliżej dni płodnych to zaczynam coraz więcej myśleć i troszkę się stresować. Po owulacji wykres daje nadzieje na fasolkę, a tu bach @ przychodzi i czar pryska. W sumie z każdą kolejną @ już nawet nie płaczę tylko zbieram siły do dalszych staranek. Najważniejsze to się nie załamywać, chociaż czasami dobrze się tylko mówi.
Wykresy miały mi tylko pomóc w poznaniu swojego organizmu, a przez nie to się tylko nakręcam i wkur..ama najgorsze jest nakręcanie i doszukiwanie objawów.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2014, 19:39
-
Lena87 wrote:To jest tylko program ..