Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie 5.. i z moim podejściem to sama zaczynam mieć dosyć, ale jakieś siły mam żeby nie poddawać się..w sumie dopeiro teraz zaczelam mierzyc temp, wiec pobrobuje kilka cykli zeby okreslic kiedy mniej wiecej mam ta owulacje, a potem wrzuce na luz jak sie nie udaczarna164 wrote:U mnie to już 9 cykl więc musiałam wyluzowac bo bym zwariowala.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
chodź testujmy razem. 14 dpo to juz chyba coś pokaże. Dzis pokazuje detektor 88 %Nati89 wrote:hmm No własnie się zastanawiam , jutro będzie niby 14 dpo wedlug ovf, myślę o tej niedzieli, ah nie wiem zobacze, mój maz mowi zebym testowala
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa każdy nowy cykl zaczynam na luzie, a im bliżej dni płodnych to zaczynam coraz więcej myśleć i troszkę się stresować. Po owulacji wykres daje nadzieje na fasolkę, a tu bach @ przychodzi i czar pryska. W sumie z każdą kolejną @ już nawet nie płaczę tylko zbieram siły do dalszych staranek. Najważniejsze to się nie załamywać, chociaż czasami dobrze się tylko mówi.
Wykresy miały mi tylko pomóc w poznaniu swojego organizmu, a przez nie to się tylko nakręcam i wkur..am
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hehehe ja dokładnie tak samo !Ania07 wrote:Ja każdy nowy cykl zaczynam na luzie, a im bliżej dni płodnych to zaczynam coraz więcej myśleć i troszkę się stresować. Po owulacji wykres daje nadzieje na fasolkę, a tu bach @ przychodzi i czar pryska. W sumie z każdą kolejną @ już nawet nie płaczę tylko zbieram siły do dalszych staranek. Najważniejsze to się nie załamywać, chociaż czasami dobrze się tylko mówi.
Wykresy miały mi tylko pomóc w poznaniu swojego organizmu, a przez nie to się tylko nakręcam i wkur..am
a najgorsze jest nakręcanie i doszukiwanie objawów.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2014, 19:39
-
wiem ale pomaga . Widze że duzo % to znaczy że warto zrobić test , a jak mało to szkoda testu, jeszcze za wsześnie by go zrobic . Ja tak to odbieram . Natomiast te naliczane punkty uważam za totalą bzdurę i głupoteLena87 wrote:To jest tylko program ..

martwię się tym wszystkim