X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • Nati89 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane :* Pan kasjer z Lidla poprawił mi nie dawno niesamowicie humor. Kupowałam piwo mężowi, a on mnie zapytał o dowód :D. Bardzo mi schlebił :D Tym bardziej, ze już 25 lat życia a tu takie rzeczy :D Przynajmniej mi weseło...
    Monia ja myśle czy testować jutro czy nie lepiej w neidziele o ile nie dostane okresu bo to wszystko możliwe, przed chwilą na papierze miałam śluż, ale taki żółtawy nie wiem o co chodzi..
    Co do wesel, ja miałam wesele na 50 osób, sala wyszła bardzo tanio, tata załatwił po znajomości, a zespół miałam mojego taty, bo mój tata to muzykant heheh. Także wyszło nas to około 20 tys no i prawie tyle się zwróciło.

Ania07, Misty87 lubią tę wiadomość

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2014, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LadyDi ja mierzę dowcipnie termometrem rtęciowym :) miałam elektroniczny, ale wyniki były niemiarodajne

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2014, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :( zobaczyłam przed chwilą na wkładce śluz taki szarawy jakby , lekko brązowawy już sama nie wiem . Ost. dwa cykle miałam plamienie przed @ i teraz znów sie na @ zapowiada dla tego mnie brzuch boli :( mam już dość przecież 26 stycznia miałam @ to czemu teraz tak wcześnie mi sie to plamienie pojawiło :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2014, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka! Ja jutro do gin na 9-tą. Trzymajcie kciuki za pecherzyk,żeby rósł. A wieczorem kolacja romantyczna i oczywiscie <3

Ania07, Macierzanka:), Misty87, Bursztynka lubią tę wiadomość

• LadyDi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania07 wrote:
    LadyDi ja mierzę dowcipnie termometrem rtęciowym :) miałam elektroniczny, ale wyniki były niemiarodajne

Aniu, a ile czasu mierzysz? W ustach 5 minut trzymałam taki termometr i mam wyniki jakie mam. Może faktycznie są dobre, tylko ja już wymyślam. W sumie to mój pierwszy cykl z temperaturą, więc nawet porównania nie mam.
    Też czytałam o tych elektronicznych, że czasami dają błędne wyniki. Już mam taki mętlik w głowie, że masakra :p

l22nvcqg92okt7oh.png
    zrz63e5eewkz1txu.png
    cd9bvfxmaqytvn8o.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LadyDi wrote:
    Czyli od następnego cyklu zmieniam miejsce mierzenia i termometr. Będę tym elektronicznym mierzyć - szybszy jest.
    Kochana wiesz co ja mierzę elektronicznym ale 5 minut dla tego że właśnie bardzo szybko mierzy nawet nie pół minuty , dlatego trzymam tyle ile rtęciowym się trzyma

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czarna164 wrote:
    Hejka! Ja jutro do gin na 9-tą. Trzymajcie kciuki za pecherzyk,żeby rósł. A wieczorem kolacja romantyczna i oczywiscie <3
    trzymam kciuki :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Kaśka28 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmmm Landryneczko to faktycznie szybko mialaby przyjsc...ale z tego co wiem to plamienia u wielu dziewczyn sie pojawiaja w trakcie cyklu...jak jestes zaniepokojona to moze zadzwon do swojego gin i sie dowiesz moze czegos konkretnego...

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Malinowa Panienka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w Warszawie i w okolicach ciężko znaleźć coś taniego a fajnego - średnio talerzyk to 250 zł i więcej... a jak mam już wydać kasę to chcę albo ślubu i wesela z bajki albo takie garden party ;)

w każdym razie nie spieszy nam się - najpierw dom i auto dla mnie a jeszcze wcześniej dzidziuch i wyprawka dla niego :D

[*] Jagoda 18.03.2014
    [*] Antosia 13.01.2019

Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
    MTHFR 1298A>C hetero
    Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2014, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LadyDi wrote:
    Aniu, a ile czasu mierzysz? W ustach 5 minut trzymałam taki termometr i mam wyniki jakie mam. Może faktycznie są dobre, tylko ja już wymyślam. W sumie to mój pierwszy cykl z temperaturą, więc nawet porównania nie mam.
    Też czytałam o tych elektronicznych, że czasami dają błędne wyniki. Już mam taki mętlik w głowie, że masakra :p

5 minut :)

• Kaśka28 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czarna164 wrote:
    No hej hej to powodzenia zycze

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czarna164 wrote:

Trzymam :D

• Malinowa Panienka Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    trzymam kciuki :)

Ty się lekarza zapytaj czy możesz ;) bo <3 na początku ponoć nie jest wskazany :(

[*] Jagoda 18.03.2014
    [*] Antosia 13.01.2019

Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
    MTHFR 1298A>C hetero
    Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150
  • Nati89 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka hm moze faktycznie to są plamienia z zagnieżdzenia, bo jeżeli miałas ta owulke w 9dc to teraz masz 10dpo wiec wiesz wszystko mozliwe

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • Natu93 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobitki=) zmeczona po pracy. Fryzjerstwo wykancza=)
    cos mnie ominelo?

Bliźniaki <3
    Najprawdpodobniej Parka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie wiem możliwe ale ost. dwa cykle też tak było no ale nie wiem no trzeba czekać .

Mówiłam mojemu gin ostatnio o tych plamieniach mówił właśnie że niektóre dziewczyny tak mają :/

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martwię się,żeby było wszystko ok. Poki co boli mnie brzuch jakos dziwnie.

• Nati89 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a masz PCO?

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nati89 wrote:
    Landryneczka hm moze faktycznie to są plamienia z zagnieżdzenia, bo jeżeli miałas ta owulke w 9dc to teraz masz 10dpo wiec wiesz wszystko mozliwe
    Kochana jak miałam w 9dc to nie mogę być w ciaży :P bo nie kochaliśmy się wtedy :D

• Nati89 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To moze byla póżniej dzień albo dwa i teraz sie zagnieżdza

0d1yflw1vo1m1usk.png
‹‹ 800 801 802 803 804 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ