Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kochane :* Pan kasjer z Lidla poprawił mi nie dawno niesamowicie humor. Kupowałam piwo mężowi, a on mnie zapytał o dowód
. Bardzo mi schlebił
Tym bardziej, ze już 25 lat życia a tu takie rzeczy
Przynajmniej mi weseło...
Monia ja myśle czy testować jutro czy nie lepiej w neidziele o ile nie dostane okresu bo to wszystko możliwe, przed chwilą na papierze miałam śluż, ale taki żółtawy nie wiem o co chodzi..
Co do wesel, ja miałam wesele na 50 osób, sala wyszła bardzo tanio, tata załatwił po znajomości, a zespół miałam mojego taty, bo mój tata to muzykant heheh. Także wyszło nas to około 20 tys no i prawie tyle się zwróciło.Ania07, Misty87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
zobaczyłam przed chwilą na wkładce śluz taki szarawy jakby , lekko brązowawy już sama nie wiem . Ost. dwa cykle miałam plamienie przed @ i teraz znów sie na @ zapowiada dla tego mnie brzuch boli
mam już dość przecież 26 stycznia miałam @ to czemu teraz tak wcześnie mi sie to plamienie pojawiło
-
nick nieaktualny
-
Ania07 wrote:LadyDi ja mierzę dowcipnie termometrem rtęciowym
miałam elektroniczny, ale wyniki były niemiarodajne
Aniu, a ile czasu mierzysz? W ustach 5 minut trzymałam taki termometr i mam wyniki jakie mam. Może faktycznie są dobre, tylko ja już wymyślam. W sumie to mój pierwszy cykl z temperaturą, więc nawet porównania nie mam.
Też czytałam o tych elektronicznych, że czasami dają błędne wyniki. Już mam taki mętlik w głowie, że masakra :p -
nick nieaktualnyLadyDi wrote:Czyli od następnego cyklu zmieniam miejsce mierzenia i termometr. Będę tym elektronicznym mierzyć - szybszy jest.
-
Hmmm Landryneczko to faktycznie szybko mialaby przyjsc...ale z tego co wiem to plamienia u wielu dziewczyn sie pojawiaja w trakcie cyklu...jak jestes zaniepokojona to moze zadzwon do swojego gin i sie dowiesz moze czegos konkretnego...Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
w Warszawie i w okolicach ciężko znaleźć coś taniego a fajnego - średnio talerzyk to 250 zł i więcej... a jak mam już wydać kasę to chcę albo ślubu i wesela z bajki albo takie garden party
w każdym razie nie spieszy nam się - najpierw dom i auto dla mnie a jeszcze wcześniej dzidziuch i wyprawka dla niego[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualnyLadyDi wrote:Aniu, a ile czasu mierzysz? W ustach 5 minut trzymałam taki termometr i mam wyniki jakie mam. Może faktycznie są dobre, tylko ja już wymyślam. W sumie to mój pierwszy cykl z temperaturą, więc nawet porównania nie mam.
Też czytałam o tych elektronicznych, że czasami dają błędne wyniki. Już mam taki mętlik w głowie, że masakra :p
5 minut -
czarna164 wrote:Hejka! Ja jutro do gin na 9-tą. Trzymajcie kciuki za pecherzyk,żeby rósł. A wieczorem kolacja romantyczna i oczywiscieDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:trzymam kciuki
Ty się lekarza zapytaj czy możeszbo
na początku ponoć nie jest wskazany
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny