Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:Czeeeeść
Kasia 22 Ogromne gratulacje i trzymam kciuki oby dobrze było!
Monia głowa do góry, walentynki będą a może Cię mąż czymś zaskoczy?;>
malinowa panienka to prawda, ślub "trochę" kosztuje
Zdecydowałam,że jutro idę na betę... o ile wynik będzie do odbioru w ten sam dzień. Jak myślicie może coś wyjść w 10 dpo?
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
santoocha wrote:Można taniej i bez pompy. My mieliśmy wesele na 26 osób, fakt że bez zespołu, bo było to krótko po śmierci mojej Mamy, i wydaliśmy 6 tys. Obrączki mieliśmy z cywilnego.
Da się zrobić tanio. Ale zależy co kto lubi, mnie nie kręciło weselicho na całą bliższa i dalszą rodzinę i połowę sąsiadów.
na 60 osób i to tylko najbliższa rodzina. Był zespół ale wiadomo że najdroższych nie braliśmy. Ale niczego nie brakowało i każdy mówił że sie świetnie bawił. -
santoocha wrote:Można taniej i bez pompy. My mieliśmy wesele na 26 osób, fakt że bez zespołu, bo było to krótko po śmierci mojej Mamy, i wydaliśmy 6 tys. Obrączki mieliśmy z cywilnego.
Da się zrobić tanio. Ale zależy co kto lubi, mnie nie kręciło weselicho na całą bliższa i dalszą rodzinę i połowę sąsiadów.
my to akurat żadnego kościelnegoale liczyliśmy dla takich najbliższych, których niejako "musimy" zaprosić i wyszło nam jakieś 80 osób... więc koszt i tak duży wyjdzie...
ale myslę, że jak kupimy dom już to zrobimy wtedy garden party - są fajne firmy, które to organizują[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
XxMoniaXx wrote:6 - ty miesiąc. Ok godz 9 bede testować to wszystko sie okaże. Ale mam problem bo zawsze testuje razem z męzem a on będzie przed 9 dopiero a ja juz musze siku ok 7 .
O to jedziemy prawie na tym samym wózku jeśli chodzi o czas.
A nie można tego moczu jakoś przetrzymać w pojemniczku jakimś? Wydaje mi się że nic tam z niego nie wyparuje prze te 2 godz, ale mogę się mylić.
Ja też pod językiem i z lewej strony. Staram się tym językiem docisnąć ten termometr, ale po chwili kołkiem mi w buzi staje. No nic, zobaczę jak to będzie z tym wszystkim, może mi jeszcze temp podskoczy. Mam jeszcze jakieś 3 dni na owulację według ovu. -
LadyDi wrote:O to jedziemy prawie na tym samym wózku jeśli chodzi o czas.
A nie można tego moczu jakoś przetrzymać w pojemniczku jakimś? Wydaje mi się że nic tam z niego nie wyparuje prze te 2 godz, ale mogę się mylić.
Ja też pod językiem i z lewej strony. Staram się tym językiem docisnąć ten termometr, ale po chwili kołkiem mi w buzi staje. No nic, zobaczę jak to będzie z tym wszystkim, może mi jeszcze temp podskoczy. Mam jeszcze jakieś 3 dni na owulację według ovu. -
Kaska28 to dopiero w poniedziałek, zwariuje do tego czasu, a takie mi się zmęczenie "włączyło"od wczoraj że nie wierze..
Co do ślubu to my teraz w czerwcu mieliśmy na 60 osób i też szukaliśmy tańsze odpowiedniki a nie np. orkiestre za 6tys. -
przedszkolanka:) wrote:Kaska28 to dopiero w poniedziałek, zwariuje do tego czasu, a takie mi się zmęczenie "włączyło"od wczoraj że nie wierze..
Co do ślubu to my teraz w czerwcu mieliśmy na 60 osób i też szukaliśmy tańsze odpowiedniki a nie np. orkiestre za 6tys. -
XxMoniaXx wrote:ja juz w sumie testowałam ale to wczoraj i nie z porannego moczu testem z allegro o czułości 20. Niestety..
No właśnie, nie z porannego + mogło być za wcześnie. Także spokojnie jutro zrobisz i zobaczymy co wyjdzie.
A co do ślubów to moja koleżanka znalazła firmę, która organizuje wesela za granicą. Miała ślub w Chorwacji na plaży. Co prawda tylko na 15 najbliższych osób, ale tu chodzi o ceremonię, a nie pokazówkę. Jak oglądałam zdjęcia to po prostu napatrzeć się nie mogłam! I nawet niezbyt drogo jej to wyszło. -
przedszkolanka:) wrote:Kaska28 to dopiero w poniedziałek, zwariuje do tego czasu, a takie mi się zmęczenie "włączyło"od wczoraj że nie wierze..
Co do ślubu to my teraz w czerwcu mieliśmy na 60 osób i też szukaliśmy tańsze odpowiedniki a nie np. orkiestre za 6tys.Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Ja mierze dopochwowo termometrem z dwoma miejscami po przecinku i wydaje mi sie ze dobrze mi mierzy.
Malinowa w sumie to słusznie jak dziecko przyjdzie to nie ma co sie tak na wesele wykosztowywac lepiej zadbać o to żeby miec gdzie mieszkać i zapewnić srodki dziecku. My wesele mieliśmy prawie na 170 osób bo zawsze takie mi sie marzyło
Przedszkolanka wedlug mnie to jest za wczesnie na bete.
Monia bedzie dobrze pogodzicie sie i jutro miło spedzicie WalentynkiXxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
Wiem wiem Monia
aaa właśnie co do tego detektora to on troche oszukuje. Mi raz pokazuje owulację 1.02 raz 5.02 albo w ogóle .. raz mam szanse na nastepny dzień już nie... nie sugerujmy się tym aż tak , bo chyba lepiej się znamy niż taki wykres -
przedszkolanka:) wrote:Wiem wiem Monia
aaa właśnie co do tego detektora to on troche oszukuje. Mi raz pokazuje owulację 1.02 raz 5.02 albo w ogóle .. raz mam szanse na nastepny dzień już nie... nie sugerujmy się tym aż tak , bo chyba lepiej się znamy niż taki wykresprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Kasiula09 wrote:Ja mierze dopochwowo termometrem z dwoma miejscami po przecinku i wydaje mi sie ze dobrze mi mierzy.
Malinowa w sumie to słusznie jak dziecko przyjdzie to nie ma co sie tak na wesele wykosztowywac lepiej zadbać o to żeby miec gdzie mieszkać i zapewnić srodki dziecku. My wesele mieliśmy prawie na 170 osób bo zawsze takie mi sie marzyło
Przedszkolanka wedlug mnie to jest za wczesnie na bete.
Monia bedzie dobrze pogodzicie sie i jutro miło spedzicie Walentynki