Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Santoocha tez sie nad tym zastanawialam ale stwierdzilam ze za dobry smak ma i mimo ze ciut za slodkie to smaczne i smaku zmieniac nie chcialam:D
santoocha, Lena87 lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Malinowa Panienka wrote:a ja mam wedlowska dużą a panna cottą ale TŻ gdzieś wsadził i znaleźć nie mogę
a tak na marginesie zastanawiam sie co oznacza TŻ?Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Cześć Kobietki!
Widzę nie za dużo Was tu teraz. Właśnie zjadłam sałatkę i siedzę. Co za dzień! O mało stłuczki rano z moim facetem nie mieliśmy. Aż słabo mi się zrobiło. Teraz łazi za mną i mnie denerwuje.
A czekoladę bym taką zjadła teraz. Co jak co, ale na słodycze to ja zawsze miejsce w brzuchu znajdę
Z tego co nadrabiałam to jutro chyba 2 dziewczyny będą testowały - kciuki trzymam z całych sił!
Mam pytanie: jak mierzycie temperaturę - oralnie czy dopochwowo? Jakim termometrem? Coś mi się ten mój wykres nie podoba, albo mam cykl bezowulacyjny, albo nie potrafię mierzyć temperatury. Używam termometru szklanego, a drugi mam elektroniczny firmy Braun. Mierzę temp oralnie, ale mam wątpliwości czy dobrze ten termometr trzymam w buzi i czy ten wynik nie jest zakłamany. Niestety śpię z otwartymi ustami, a gdzieś czytałam, że trzeba mieć usta zamknięte przynajmniej 5 minut przed pomiarem.
Gdyby to był cykl bezowulacyjny to czemu ciągle brzuch czuję od 3 dni. Dziwne to wszystko. -
LadyDi wrote:Cześć Kobietki!
Widzę nie za dużo Was tu teraz. Właśnie zjadłam sałatkę i siedzę. Co za dzień! O mało stłuczki rano z moim facetem nie mieliśmy. Aż słabo mi się zrobiło. Teraz łazi za mną i mnie denerwuje.
A czekoladę bym taką zjadła teraz. Co jak co, ale na słodycze to ja zawsze miejsce w brzuchu znajdę
Z tego co nadrabiałam to jutro chyba 2 dziewczyny będą testowały - kciuki trzymam z całych sił!
Mam pytanie: jak mierzycie temperaturę - oralnie czy dopochwowo? Jakim termometrem? Coś mi się ten mój wykres nie podoba, albo mam cykl bezowulacyjny, albo nie potrafię mierzyć temperatury. Używam termometru szklanego, a drugi mam elektroniczny firmy Braun. Mierzę temp oralnie, ale mam wątpliwości czy dobrze ten termometr trzymam w buzi i czy ten wynik nie jest zakłamany. Niestety śpię z otwartymi ustami, a gdzieś czytałam, że trzeba mieć usta zamknięte przynajmniej 5 minut przed pomiarem.
Gdyby to był cykl bezowulacyjny to czemu ciągle brzuch czuję od 3 dni. Dziwne to wszystko.
Ja mierze w ustach termometrem elektr z 2 miejscami po przecinku. Z allegro takim.
Też śpie z otwartymi ustami. I też mnie to pytanie cały czas nurtuje na ile ten pomiar jest wiarygodny. -
LadyDi wrote:Monia może do jutra mu przejdzie.
Z tego co czytałam to dużo dziewczyn ma dziś jakiś dzień kłótliwi. To pewnie przez ciśnienie, hormony albo stres
Ja to w ogóle nie mam pomysłu na ten jutrzejszy dzień... -
LadyDi ja mierzylam oralnie ale od tego cyklu mierze dowcipnie:D mierze elektronicznym kupilam na allegro pisalo ze ovulacyjny i jest taki do 2ch miejsc po przecinku przed tem ez mierzylam w buzi i nigdy nie zastanawialam sie nad faktem spania z otwarta buzia..ale moze cos w tym jest mialam straszne skoki...teraz widze roznice w wysokosci temp ale skoki jako takie sa czy zobacze roznice bede mola powiedziec jak skoncze cykl
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
XxMoniaXx wrote:a kiedy ślub tak z ciekawości
wiesz co dla nas ślub to papier więc nie ma pośpiechunajpierw musimy dom kupić więc tu odkładamy kasę a dopiero potem robić wesele za 50 tys... wiem ile znajomi płacili za swoje wesela
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Malinowa Panienka wrote:wiesz co dla nas ślub to papier więc nie ma pośpiechu
najpierw musimy dom kupić więc tu odkładamy kasę a dopiero potem robić wesele za 50 tys... wiem ile znajomi płacili za swoje wesela
ważne że mieszkacie razem .. ja nie miałam takiej możliwości wiec nam sie spieszyło
-
Kaśka28 wrote:LadyDi ja mierzylam oralnie ale od tego cyklu mierze dowcipnie:D mierze elektronicznym kupilam na allegro pisalo ze ovulacyjny i jest taki do 2ch miejsc po przecinku przed tem ez mierzylam w buzi i nigdy nie zastanawialam sie nad faktem spania z otwarta buzia..ale moze cos w tym jest mialam straszne skoki...teraz widze roznice w wysokosci temp ale skoki jako takie sa czy zobacze roznice bede mola powiedziec jak skoncze cykl
-
Mam ten sam problem właśnie. Ty masz ładne temperatury, a moje jakieś takie słabe... Na elektronicznym zawsze 2 kreski mniej mi pokazuje niż na szklanym. Chyba się przerzucę na dopochwowe mierzenie, tam przynajmniej będę miała pewność, że dobrze jest włożony
Z samego rana wejdę i sprawdzę jak Ci test poszedł. Mam nadzieję, że będzie pozytywA który cykl starań?
Też się przerzucę chyba na dowcipne jak to Kasia mówi
A wesele droga impreza i koszta tak jak mówisz. Mi to się marzy takie wesele w dawnym stylu, w jakiejś remizie, z zespołem a nie DJem itdWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2014, 18:28
-
LadyDi wrote:Mam ten sam problem właśnie. Ty masz ładne temperatury, a moje jakieś takie słabe... Na elektronicznym zawsze 2 kreski mniej mi pokazuje niż na szklanym. Chyba się przerzucę na dopochwowe mierzenie, tam przynajmniej będę miała pewność, że dobrze jest włożony
Z samego rana wejdę i sprawdzę jak Ci test poszedł. Mam nadzieję, że będzie pozytywA który cykl starań?
-
Czeeeeść
Kasia 22 Ogromne gratulacje i trzymam kciuki oby dobrze było!
Monia głowa do góry, walentynki będą a może Cię mąż czymś zaskoczy?;>
malinowa panienka to prawda, ślub "trochę" kosztuje
Zdecydowałam,że jutro idę na betę... o ile wynik będzie do odbioru w ten sam dzień. Jak myślicie może coś wyjść w 10 dpo?
-
Malinowa Panienka wrote:wiesz co dla nas ślub to papier więc nie ma pośpiechu
najpierw musimy dom kupić więc tu odkładamy kasę a dopiero potem robić wesele za 50 tys... wiem ile znajomi płacili za swoje wesela
Da się zrobić tanio. Ale zależy co kto lubi, mnie nie kręciło weselicho na całą bliższa i dalszą rodzinę i połowę sąsiadów.