Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelina23 wrote:Jestem kochane ale na chwilunie .
Wrocilam wlasnie od dziewczyny bo sciaga ubrania z Pl i bylam sobie kupic
Jak u was?[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Hejka, humorek mi się poprawił i dorwałam lapka. Zrobiłam niedawno testa ovu i kreseczka jest mocniejsza niż na ostatnich wszystkich więc może ovu jednak mnie odwiedzi. I do tego małż mnie w kuchni dorwał, a nigdyyyyy mu się nie chciało samemu z siebie na drugi dzień, bo móił że się musi zregenerować
Ania07, Driada0102 lubią tę wiadomość
-
Kaśka28 wrote:A walsnie mialam pytac czy mogen david jest tylko jeden? bo ja kupilam niby polslodki a jak dla mnie jakos fest slodki chociaz smak ma dobry taki delikatny i przyjemny tylko ytroszke za slodki jak dla mnie:D
"Mogen David Concord będący winem półsłodkim oraz Mogen David Pomegranate – słodkie wino deserowe"
Ale mówiłam, że to słodzizna -
jestem - w sklepie byłam po mleko sojowe a wróciłam z prażynkami - bo mi się tak zachciało, że przekopałam sklep i znalazłam i zjadłam całą pakę i mi niedobrze[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
XxMoniaXx wrote:ale teraz Ci wszystko wolno[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
LadyDi wrote:Aniu, a ile czasu mierzysz? W ustach 5 minut trzymałam taki termometr i mam wyniki jakie mam. Może faktycznie są dobre, tylko ja już wymyślam. W sumie to mój pierwszy cykl z temperaturą, więc nawet porównania nie mam.
Też czytałam o tych elektronicznych, że czasami dają błędne wyniki. Już mam taki mętlik w głowie, że masakra :psą też takie rtęciowe z poszerzona skalą
http://www.ceneo.pl/6582670
zastanawiam się nad nim...