Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiecie co... zawsze jak czytalam artykuly o kobietach w ciazy, zastanawialam sie co to sa te LEKI I OBAWY. To juz wiem... od wtorku ciagle obawa, ze co jak padnie na mnie i bedzie ciaza pozamaciczna, albo poronie, albo cos sie stanie itp. Masakra ciagle o tym mysle...
-
Misty87 wrote:Hej Manius,jak kochana??? Jak samopoczucie?
U mnie ok, spokojny dzien. Pojechalismy z mezem na zakupy i dziwnie mnie klulo w dole na srodku, jakby macica. Tak jakby ktos igle wbijal.
Hej Fiselisskofajny tekst mezus puscil haha moj tez czesto sie buntuje, bo ciagle na forum klepie
-
Zapomniałam wam napisać, wczoraj jak byliśmy w kinie, oczywiście ja w spódniczce do kina
mąż mi kładzie rękę na kolanie, ściska i mówi do ucha - ale masz śmieszne kolano, albo wodę może tam masz
małżeński romantyzmMisty87, Ania07, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Wiecie co... zawsze jak czytalam artykuly o kobietach w ciazy, zastanawialam sie co to sa te LEKI I OBAWY. To juz wiem... od wtorku ciagle obawa, ze co jak padnie na mnie i bedzie ciaza pozamaciczna, albo poronie, albo cos sie stanie itp. Masakra ciagle o tym mysle...
Misty87 lubi tę wiadomość
-
Bursztynka wrote:Zapomniałam wam napisać, wczoraj jak byliśmy w kinie, oczywiście ja w spódniczce do kina
mąż mi kładzie rękę na kolanie, ściska i mówi do ucha - ale masz śmieszne kolano, albo wodę może tam masz
małżeński romantyzmwiecie jaka kasa by byla
Manius, moze jednak sie udalo? Zatestuj, przynajmniej rozwiejesz watpliwosci. W ogole to dziekuje kochana za takie mile slowa! :*Fidelissa, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Bursztynka wrote:Misty, weź Ty może sobie jakieś zajęcie pochłaniające myśli znajdź. Może krzyżówki albo coś?
A krzyzowki uwielbiamczesto siedze z nosem w...
Jutro do pracy na 6h, musze zawiadomic o urlopie -
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:I @ chyba przyszła . Przy podcieraniu na papierze pojawiła się krew
szyjkę patrzyłam i co dziwne jest nisko , twarda ale otwarta i czemu otwarta hmm ... masakra
-
Hej dziewczyny
. Jak samooczucia?
Misty powinnas caly czas sie tylko cieszyc ze bedziesz miala malutkiego bobasa za niedlugo
Hehe Bursztynko mmeza masz udanego
A ja wlasnie wrocilam z moim M z zakupow, kupilismy na jutro cos zeby sobie kolacje zrobic. I truskawki!!! Mmmmmmm
pycha
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Mam zapas krzyzowek. Dobrze, ze na flohmarkt stoi zawsze Polka i ma krzyzowki polskie
Postaram sie nie myslecale zobaczysz sama, jak to jest
to tak samo sie ...
kejti91, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
kejti91 wrote:Hej dziewczyny
. Jak samooczucia?
Misty powinnas caly czas sie tylko cieszyc ze bedziesz miala malutkiego bobasa za niedlugo
Hehe Bursztynko mmeza masz udanego
A ja wlasnie wrocilam z moim M z zakupow, kupilismy na jutro cos zeby sobie kolacje zrobic. I truskawki!!! Mmmmmmm
pycha
My kupilismy lody i nowe sliczne pucharkitaka mam na nie ochote, ale musze wytrzymac do jutra
-
nick nieaktualny
-
Misty87 wrote:Wiecie co... zawsze jak czytalam artykuly o kobietach w ciazy, zastanawialam sie co to sa te LEKI I OBAWY. To juz wiem... od wtorku ciagle obawa, ze co jak padnie na mnie i bedzie ciaza pozamaciczna, albo poronie, albo cos sie stanie itp. Masakra ciagle o tym mysle...
Misty87 lubi tę wiadomość