Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Driada0102 wrote:też myślałam, że 21-22 tylko czemu ovu mi wyznaczyło na 15?
Cykl wcześniej wszystko dobrze wyznaczył, a w tym wszystko jest inne
;p
Dobrej nocy Kejti -
Driada0102 wrote:też myślałam, że 21-22 tylko czemu ovu mi wyznaczyło na 15?
Cykl wcześniej wszystko dobrze wyznaczył, a w tym wszystko jest inne
;p -
nick nieaktualny
-
Misty87 wrote:Widze, ze wiekszosc poza granicami... a Tusk cieszy ryja... eh !
Bursztynka to moze sie poznamy
Driada a Ty gdzie przebywasz?
jakby tak blisko Ciebie, no nie?Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Ja w UK
tyle to trwa bo dostałam kontrakt w pracy i okres próbny 5 mies przez to przepadły mi wolne bo agencja mi wypłaciła, a teraz czekam gdzieś do maja -czerwca żeby pojechać do Polski na wakacjeWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2014, 22:13
Ania07 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFidelissa wrote:Ja siedzę w Polsce
)
ZazdroszczęMnie jak dopadnie dół to mam ochotę wrócić, tęsknię za rodzicami i resztą rodziny. Niestety w Polsce nie ma przyszłości. Nie wyobrażam sobie przepracować kolejnych kilku lat na umowie "śmieciowej" w dodatku przez pośrednictwo za 1200 zł i martwić się z miesiąca na miesiąc czy przedłużą mi umowę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2014, 14:16
-
Ania07 wrote:Zazdroszczę
Mnie jak dopadnie dół to mam ochotę wrócić, tęsknię za rodzicami i resztą rodziny. Niestety w Polsce nie ma przyszłości. Nie wyobrażam sobie przepracować kolejnych kilku lat na umowie "śmieciowej" w dodatku przez pośrednictwo za 1200 zł i martwić się z miesiąca na miesiąc czy przedłużą mi umowę. Tu w Niemczech żyjemy bez szaleństw, ale niczego nam nie brakuje. Czasami jest ciężko, ale w PL na pewno byłoby o wiele gorzej ..
Ania07 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fidelissa wrote:A to widziałam:)) a co z czarna bo pisały dziewczyny, ze lekarz nie potwierdził? Jak to możliwe?
hehe
Tez widzialam, ze pisala o wizycie.