Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewuszki! Mam mniej czasu trochę, a jutro to już w ogóle... wpadnę wieczorkiem na chwilkę
Spróbuję rano sprawdzić czy są jakieś zielone kropki
Dobrej nocy i udanych Walentynek!
paaulla84, Ania07 lubią tę wiadomość
-
Nati89 wrote:Kej kobitki I kreska u mnie na tescie. Ale humor mam dobry:) Mąż kupił mi kosmetyki na walentynki, a nie spodziewalam sie
. Czekam na @, mały spadek temp. Udanych walentynek:)
U mie będzie tak samo.
Temp mocno spadła.
Już nie mam nadziei. Ale zrobie ten test o tej 9. Tylko @ jeszcze nie ma. Teraz pewnie zrobi mi a zlośc i przyjdzie późiej.. a już mam 36 dc dziś.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2014, 07:12
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Nati89 wrote:Monia ja Cie doskonale rozumiem, wstajac nastawilam sie ze bedzie jedna krecha i tak bylo, dlatego to mnie jakos tak zeszło. Mam nadzieje, ze przyszly cykl zaowocuje:)Badalas hormony?
badałam TSH tarczycy na własną rękę. U lekarza jeszcze nie byłam , bo powiedziałam sobie że jak teraz sie nie uda to pójde . Oby mnie nie olała. -
XxMoniaXx wrote:Ale ja też nie licze a nic więcej
badałam TSH tarczycy na własną rękę. U lekarza jeszcze nie byłam , bo powiedziałam sobie że jak teraz sie nie uda to pójde . Oby mnie nie olała.
No zbadasz hormony i zobaczysz co tkwi, u mnie niby wszystko ok, a jednak ciazy nie ma. W 16 dc ide do gin bo kazal oprzyjsc zbaczyc czy pecherzyk rosnie