Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ja zmieniłam teraz lekarza i chodze do specjalisty od usg i specjalisty nieplodnosci, ktory ma taka klinikie. Wczesniej chodzilam tez prywatnie ale mnie zbywal i tweirdzil ze mloda jestem i takie tam. Ok ja zmykam Mąż ma dzisiaj wolne, zajrze później zobaczyć co u Ciebie:) Buziaki :*
-
Nati89 wrote:ja zmieniłam teraz lekarza i chodze do specjalisty od usg i specjalisty nieplodnosci, ktory ma taka klinikie. Wczesniej chodzilam tez prywatnie ale mnie zbywal i tweirdzil ze mloda jestem i takie tam. Ok ja zmykam Mąż ma dzisiaj wolne, zajrze później zobaczyć co u Ciebie:) Buziaki :*
miłych walentynek
-
Hejo
pozdrawiam z łóżka! Udanych Walentynek chociaż nie jestem entuzjastką tego święta
Nati - będzie ok
Monia - czekam na test[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Życzę wam wszystkim cieplutkich serduszek. Nie tylko dzisiaj ale i na codzien oczywiście. I niech te serduszka karmione miłością zakiełkują na piękne fasolki.
Życzę nam też pokaźnej dawki cierpliwości i do boju babki, do boju!XxMoniaXx, Z., Ania07, Misty87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
hej
U nas pogoda też nie bardzo, Walentynek za bardzo nie obchodzimy a po resztą nie mamy w tym roku jak bo mąż ma nocki i zaraz pójdzie spać i potem znowu na nockę także lipa.
Ale Wam życzę udanych i owocnych w II kreseczki Walentynek
Monia trzymam kciuki za testW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualnyhej dziewczyny
trzymam za wszystkie testujace kciuki, mocno mocno!!! dwoch kreseczek zycze jak najszczerzej
udanych Walentynek, goracych serduszek) duzo milosci w zyciu:-**
my idziemy dzis do kina i na jakas kolacje a pozniejmoze jakies sie przyplacze ;-p