Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyale przynajmniej jakby cos wyszlo nie tak to bym wiedziala i po prostu by sie czlowiek leczyl.... a tak to co?? znaczy niedawno mialam poziomy hormonow tarczycy robione bo moja mama ma nadczynnosc ale ze mna w porzadku, bylo w normie... chcialam tylko zenskie hormony zrobic i dostalam opier..... no tak, jeszcze pracuje z ta kobita ktora mnie opierniczyla. przeciez one sa zawsze najmadrzejsze... ;-/ co tam polozna ;-/
-
emcia wrote:moj dialog z pania dr:
- chcialabym sobie sprawdzic poziom hormonow
ona: po co?!
ja: zeby zobaczyc czy wszystko jest w porzadku
ona: ale po co? ja takich badan nie zlecam. bedzie sie pani niepotrzebnie stresowac.
ja: aha rozumiem
ona: a ile sie staracie......
juz nie wspominalam nawet ze zaczynamy.....bo pewnie by mnie wysmiala. i tak bylam czerwona jak burak ;-((
Wiesz co wydaje mi się, że nie ma co od razu robić góry badań tylko cieszyć się sobąmoże nie będziesz nigdy musiała tych badań robić?
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny
-
Monia jesteśmy z Tobą,może jeszcze coś się zmieni?
ja wstałam z takim bólem na @ że leże i wstać nie mogę;/ test negatywny,ale to niby dopiero 10dpo więc ani na to ani na to a temp.spada.... czyli lipa...
Miłych iwalentynek ! Aby wszystkie
przeniosły się na testy a @ poznikały na 9 mcy
-
nick nieaktualny
-
emcia wrote:moj dialog z pania dr:
- chcialabym sobie sprawdzic poziom hormonow
ona: po co?!
ja: zeby zobaczyc czy wszystko jest w porzadku
ona: ale po co? ja takich badan nie zlecam. bedzie sie pani niepotrzebnie stresowac.
ja: aha rozumiem
ona: a ile sie staracie......
juz nie wspominalam nawet ze zaczynamy.....bo pewnie by mnie wysmiala. i tak bylam czerwona jak burak ;-((
wydaje mi sie ze ma racje bo skoro zaczeliscie od niedawna sie starac to narazie nie ma sensu, może obejdzie sie bez badań bo wczesniej uda Ci sie zajsc w ciąze. Takze niepotrzebny stres narazie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej wszytkim dziewczyny
Wlasnie wróciłam z zakupów...teraz troche ogarnac mieszkanko zrobic obiadek dzisiaj ambitnie beda golabkizobaczymy ja wyjda
potem bedziemy w domowym gronie swietowac walentynki:D
Lena87 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:Hej wszytkim dziewczyny
Wlasnie wróciłam z zakupów...teraz troche ogarnac mieszkanko zrobic obiadek dzisiaj ambitnie beda golabkizobaczymy ja wyjda
potem bedziemy w domowym gronie swietowac walentynki:D