X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • Laura Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 12:23

Misty87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i dostałam @ . Chodź nie liczyłam na nic, to mały zawód jest :P Na pocieszenie- zakupy :) a dziewczyny które tak jak ja mają lub zaraz mają mieć @ - MARZEC BĘDZIE NASZ !<3

Malinowa Panienka lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Z. Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kejti91 wrote:
    U mnie dzis troche spadek temp. Pewnie juz po owulacji. Co myslicie?
    Tez mi sie wydsje ze byla. Ale u mnie tez mi sie tak wydawalo a jednak ovus nie chce mi jej zaznaczyć i zaczynam sie stresic ze to bezowulacyjny bo to juz pozny dc.

Dwa bąbelki 👣
    06.2015
    03.2017
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przedszkolanka przykro mi ale widze ze mimo wszytko masz dobry chumor:D moze pozytywnie bedzie na dzien kobiet tez fajnie :)

Ja pedze obiad gotowac:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2014, 12:23

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :*
    Nie dam rady was nadrobić , dopiero co wstałam fatalnie się czuję . @ przyszła w wczoraj w 19dc . Jeszcze miałam nadzieje że zniknie a dziś mnie zalało tak że szok . Obudziłam się cała w krwi :( zajebisty początek dnia .
    Chciałam nowy cykl zacząć ale nie wiem teraz ilu dniowy cykl wpisać czy tyle ile ten trwał czy nie :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiedzcie mi czy pęcherzyk w 13 dc o wielkości 12 mm ma szanse dojrzeć i będzie owulka??bo sie naczytałam głupot na necie i zgłupiałam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czarna164 wrote:
    Powiedzcie mi czy pęcherzyk w 13 dc o wielkości 12 mm ma szanse dojrzeć i będzie owulka??bo sie naczytałam głupot na necie i zgłupiałam.
    ja mialam 9 mm w 15 dc :) i dal rade

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    ja mialam 9 mm w 15 dc :) i dal rade
    Pocieszyłaś mnie.A wiesz możekiedy mogę się spodziewać pęknięcia??

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czarna164 wrote:
    Pocieszyłaś mnie.A wiesz możekiedy mogę się spodziewać pęknięcia??
    Z tego co wiem pecherzyk na dobe rosnie od 1mm do 2 mm roznie to bywa

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Z tego co wiem pecherzyk na dobe rosnie od 1mm do 2 mm roznie to bywa
    Moja gin mi dzis powiedziała,że w okolicach śr/czw.Kurcze, mam nadzieję,że się wsztrzelimy z moim bo wyjeżdza w ndz i będzie prawdopodobnie w środę,ale to nic pewnego.Na razie mam robic testy owu i jak tylko będzie pozywtywny to od razu do gin.A Ty brałaś Clo bo nie rosł pecherzyk czy jak??

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka28 no nie ma się co załamywac :) co prawda teraz mam 3tyg. czekania,ale cieszę się bo szybciej mam @ więc szybciej ją z głowy będę miała :) no i spokojnie antybiotyk na tego mojego gronkowca mogę wziąć i skończyć kurację ismigen i nie będzie ryzyka dla dzidziusia :)

Landryneczka, ja takiego samego szoku doznałam, ale myślmy w sposób że im szybciej tym szybciej następne <3 .

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    18 dc mialam 9 mm a w 26 dc mialam owulke zerknij na moj wczesniejszy wykres i w notatkach mam napisane
    Przepraszam bo tam napisalam w 15 dc blad

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2014, 12:43

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czarna164 wrote:
    Moja gin mi dzis powiedziała,że w okolicach śr/czw.Kurcze, mam nadzieję,że się wsztrzelimy z moim bo wyjeżdza w ndz i będzie prawdopodobnie w środę,ale to nic pewnego.Na razie mam robic testy owu i jak tylko będzie pozywtywny to od razu do gin.A Ty brałaś Clo bo nie rosł pecherzyk czy jak??

J|a bralam clo zeby mi skrocil cykl i zeby mi rosly pecherzyki bo mialam owulke ale byla mala czyli pecherzyki nie rosly do tego rozmiaru co powinny tylko wczesniej pekaly

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2014, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze ci wyliczyla sroda czwartek ale pewnie w srode gdzies bedzie owulka

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2014, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Dobrze ci wyliczyla sroda czwartek ale pewnie w srode gdzies bedzie owulka
    Czyli jest sens teraz <3 do ndz??

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przedszkolanka a powiedz mi co to za gronkowiec? pytam bo moj maz bardzo dlugo sie z tym zmagal i myslal ze nie dokonca go wyleczyl niestety okazalo sie ze to inne badziewie jeszcze gorsze niz gronkowiec...ale jak nie chcesz nie odpowiadaj

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czarna164 wrote:
    Czyli jest sens teraz <3 do ndz??
    a sluz zmienia sie ?? oby wytrzymaly do srody

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    a sluz zmienia sie ?? oby wytrzymaly do srody
    Na razie czuję mokro w środku i sluz taki wodnisty.Jejku,a może byc taka sytuacja ,że pęknie wczesniej??bo czytałam na forach,że nieraz pęka przy 14mm i juz sama nie wiem.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czarna164 wrote:
    Na razie czuję mokro w środku i sluz taki wodnisty.Jejku,a może byc taka sytuacja ,że pęknie wczesniej??bo czytałam na forach,że nieraz pęka przy 14mm i juz sama nie wiem.
    masz testy owuto sprawdzaj kochana jak wyjdzie pozytywny to do 36 h dojdzie do owulki

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    Kaśka28 no nie ma się co załamywac :) co prawda teraz mam 3tyg. czekania,ale cieszę się bo szybciej mam @ więc szybciej ją z głowy będę miała :) no i spokojnie antybiotyk na tego mojego gronkowca mogę wziąć i skończyć kurację ismigen i nie będzie ryzyka dla dzidziusia :)

Landryneczka, ja takiego samego szoku doznałam, ale myślmy w sposób że im szybciej tym szybciej następne <3 .
    Kochana ale w 19dc :/ szybko bardzo . I teraz nie wiem jaką długość cyklu wpisać :/ żeby było dobrze

‹‹ 816 817 818 819 820 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ