Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
kejti91 wrote:U mnie dzis troche spadek temp. Pewnie juz po owulacji. Co myslicie?Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Przedszkolanka przykro mi ale widze ze mimo wszytko masz dobry chumor:D moze pozytywnie bedzie na dzien kobiet tez fajnie
Ja pedze obiad gotowac:DWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2014, 12:23
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny :*
Nie dam rady was nadrobić , dopiero co wstałam fatalnie się czuję . @ przyszła w wczoraj w 19dc . Jeszcze miałam nadzieje że zniknie a dziś mnie zalało tak że szok . Obudziłam się cała w krwizajebisty początek dnia .
Chciałam nowy cykl zacząć ale nie wiem teraz ilu dniowy cykl wpisać czy tyle ile ten trwał czy nie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Z tego co wiem pecherzyk na dobe rosnie od 1mm do 2 mm roznie to bywa
Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
Kaśka28 no nie ma się co załamywac
co prawda teraz mam 3tyg. czekania,ale cieszę się bo szybciej mam @ więc szybciej ją z głowy będę miała
no i spokojnie antybiotyk na tego mojego gronkowca mogę wziąć i skończyć kurację ismigen i nie będzie ryzyka dla dzidziusia
Landryneczka, ja takiego samego szoku doznałam, ale myślmy w sposób że im szybciej tym szybciej następne.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyczarna164 wrote:Moja gin mi dzis powiedziała,że w okolicach śr/czw.Kurcze, mam nadzieję,że się wsztrzelimy z moim bo wyjeżdza w ndz i będzie prawdopodobnie w środę,ale to nic pewnego.Na razie mam robic testy owu i jak tylko będzie pozywtywny to od razu do gin.A Ty brałaś Clo bo nie rosł pecherzyk czy jak??
J|a bralam clo zeby mi skrocil cykl i zeby mi rosly pecherzyki bo mialam owulke ale byla mala czyli pecherzyki nie rosly do tego rozmiaru co powinny tylko wczesniej pekaly -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Przedszkolanka a powiedz mi co to za gronkowiec? pytam bo moj maz bardzo dlugo sie z tym zmagal i myslal ze nie dokonca go wyleczyl niestety okazalo sie ze to inne badziewie jeszcze gorsze niz gronkowiec...ale jak nie chcesz nie odpowiadaj
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyczarna164 wrote:Na razie czuję mokro w środku i sluz taki wodnisty.Jejku,a może byc taka sytuacja ,że pęknie wczesniej??bo czytałam na forach,że nieraz pęka przy 14mm i juz sama nie wiem.
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Kaśka28 no nie ma się co załamywac
co prawda teraz mam 3tyg. czekania,ale cieszę się bo szybciej mam @ więc szybciej ją z głowy będę miała
no i spokojnie antybiotyk na tego mojego gronkowca mogę wziąć i skończyć kurację ismigen i nie będzie ryzyka dla dzidziusia
Landryneczka, ja takiego samego szoku doznałam, ale myślmy w sposób że im szybciej tym szybciej następne.
szybko bardzo . I teraz nie wiem jaką długość cyklu wpisać
żeby było dobrze