Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
To tak dla relaksu dziewczyny (przyznam sie skopiowalam z innego watku hehe)
Mąż leży obok żony w łóżku. Zaczyna gładzić ją po ciele. – Kochanie, nie dziś – mówi żona – mówiłam Ci, że rano mam wizytę u ginekologa!
Po chwili mąż znów zaczyna masować ją po plecach: - Ale do dentysty jutro nie idziesz?Ania07, santoocha, Nati89, dżona lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Hej a ja kupiłam śliczną kurteczkę dla dziewczynki - teraz nie ma wyjścia i musi być dziewczynka
jak nie to oddam mojej siostrze ona rodzi w czerwcu
Ania07, Kaśka28 lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:To tak dla relaksu dziewczyny (przyznam sie skopiowalam z innego watku hehe)
Mąż leży obok żony w łóżku. Zaczyna gładzić ją po ciele. – Kochanie, nie dziś – mówi żona – mówiłam Ci, że rano mam wizytę u ginekologa!
Po chwili mąż znów zaczyna masować ją po plecach: - Ale do dentysty jutro nie idziesz?
Umarłam xDKaśka28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie romantyczne panny
Oj Misty, współczuję. Zabiłabym gdyby mi Tomek poszedł do baru albo zaprosił kumpla w walentynki.
Nie miałam kiedy Was czytać, a teraz jestem tak skonana, że nawet nie chce mi się nadrabiać. Mieliśmy dziś ciężką operację, wisiałam nad stołem ponad 3 godziny. Najgorszy zabieg w moim życiu...
Pewnie nie będziemy na siłach, aby uskutecznić wieczorem jakiekolwiek amory. Kolacja w knajpie i spać. Czuję jakby wlec po mnie przejechał. -
Nie bede sie zloscic, bo jaki sens...
Aniu, Twoj tez udany
Kaska, Twojemu to jeszcze mozna wybaczyc
Zjedlismy romantyczne frytki, pewnie niedlugo zasnie... ehhhh co za!
Tak czy tak zycze tym, ktore maja normalnych facetow, udanych Walentynek :*
W sumie dzien jak codzien...rok temu tez nic nie dostalam, to czego sie dzis spodziewalamwidocznie moj ma wyje... na takie 'swieta'
Monia sciskam mocno! Nie poddawaj sie :*
Anulka powtorz test jutro i daj znac, 3mam kciuki!
-
Misty87 wrote:Nie bede sie zloscic, bo jaki sens...
Aniu, Twoj tez udany
Kaska, Twojemu to jeszcze mozna wybaczyc
Zjedlismy romantyczne frytki, pewnie niedlugo zasnie... ehhhh co za!
Tak czy tak zycze tym, ktore maja normalnych facetow, udanych Walentynek :*
W sumie dzien jak codzien...rok temu tez nic nie dostalam, to czego sie dzis spodziewalamwidocznie moj ma wyje... na takie 'swieta'
Monia sciskam mocno! Nie poddawaj sie :*
Anulka powtorz test jutro i daj znac, 3mam kciuki!
Nie no ja mysle ze to wlasnie nasi sa normalni hehe to te romantyczne sobniki sa na wymarciu heheAnia07 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:Nie no ja mysle ze to wlasnie nasi sa normalni hehe to te romantyczne sobniki sa na wymarciu hehe
-
Ewelina23 wrote:kochana nie kupuj jeszcze .
ale nie mogłam się powstrzymać i tą musiałam mieć - u mojej sis na bank dziewczynka więc luzik[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Agrafka wrote:hej dziewczyny,
witaj Italik;)
testu nie zrobiłam, bo tak jakby nie było porannego moczu..co 2 godz wstawałam więc jakoś tak wyszło. Poza tym nadal uważam że to jednak nie ciąża, tylko ..coś, taka sytuacja
Miłego wieczoru Wam wszystkim, lecę dalej tańczyć!weź zrób test bo jesteś w ciązy
a walentynki to super okazja
Agrafka lubi tę wiadomość
-
Agrafka wrote:Monia, taka sytuacja
ależ ja mam dziś wyśmienity humor!
i powiem Wam chyba mi coś się z psychiką poprzestawiało, bo przestałam o tym mysleć, że muszę zafasolkować jak najszybciej... nawet pomyślałam, że mozę jednak za pół roku... no mówię Wam, najpierw się staram, a później odpuszczam... szaleństwo!
Założymy sie? tylko wiesz nie obstawiaj za dużo bo przegrasz ..