Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAgrafka wrote:hej dziewczyny,
witaj Italik;)
testu nie zrobiłam, bo tak jakby nie było porannego moczu..co 2 godz wstawałam więc jakoś tak wyszło. Poza tym nadal uważam że to jednak nie ciąża, tylko ..coś, taka sytuacja
Miłego wieczoru Wam wszystkim, lecę dalej tańczyć! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:Hej jak samopoczucie ?
Dobry humorek mam, farbowałam włosy, ale coś zmiana się nie udała hehe znaczy się nic się nie zmieniło według mnie:) Pozatym Winko w barku czeka a mój mąż bedzie robił pizze
Humorki nam dopisują, dzisiaj wziął sobie wolne i w poneidziałek więc mamy długi weekend
a Co tam u was jak się czujesz?
Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:a u nas dobrze oby tak dalej
Moj cos zaginol mial byc o 16 i ani widuja dostałam ptasie mleczko - uwielbiam...
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalinowa Panienka wrote:Ewela a Ty przesądna jesteś, że mówisz żebym nie kupowała nic?
No ale to Ty kupujesz wiec nie mam nic do gadkiWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2014, 18:05
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:ja mam taki teraz na wkladce zauwazam zolty kremowy ale nie taki mocny zolty
-
Ewelina23 wrote:za wczesnie jeszcze kochana .
No ale to Ty kupujesz wiec nie mam nic do gadki
ja się trzymam optymistycznej wersji, że nic się wydarzyć nie może... musi być dobrze i wspaniale[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalinowa Panienka wrote:moja znajoma na początku 3 miesiąca to już i wózek i łóżeczko miała
ja się trzymam optymistycznej wersji, że nic się wydarzyć nie może... musi być dobrze i wspaniale
Ale ja wole sie z rzeczami wstrzymac . zdarze je kupic -
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:hahaha dzwonie do Piotrka pytam za ile bedzie mowi ze za 15 minut ale juz w pracy nie jest na bank bo za duzo osob gadalo tak jak by w sklepie byl ale ja ciekawska hahaha