Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLaura pozazdrościć
piękne zdjęcie
zazdroszczę aż mi się smutno zrobiło
Aniu oni nigdy się nie ogarną .
Misty też zawsze pamiętam , a jemu o wszystkim trzeba przypominać ojj. Kochana dobrze chociaż że ten kolega nie przyszedł . Bo mojego kolega mówił wczoraj ze wpadnie to już mojemu powiedziałam że niech któryś tylko przyjedzie to wychodzę !
Nati no to ty możesz mu to granie wybaczyć ...
Dobrze że mamy chociaż siebieWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2014, 19:01
Laura lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobry wieczór
ale się wymęczyłam na zakupach,tak brzuch boli... nawet no-spa ta mocna nic nie pomogła...ale już leżę i jest lepieji dostałam kwiatki od meżczyzny mojego nawet
to odpowiadam teraz na spokojnie:
Z. -> oj,prawda i chyba wszystkie bysmy tak chciały)
Kasia, właśnie słyszałam,że ten w krwi to najgorszy ;/ ja mam ten skórny czyli przenośny przez np. dotyk tych samych rzeczy.
ANULLKA - > zrób jutro jeszcze raz, trzymam kciuki!
Monia, może jeszcze jest szansa na II kreseczki! ?
agrafka Monia ma rację, dobry humor bo "czujesz" że jesteś w ciąży !
Ewelina mój tak samo dzisiaj zrobiłale Ci zazdroszcze tego brzuszka już
Natu 93 - zawsze będę się spierać że najlepszy jest mój
A jak wieczór mija, tylko pozytywnie piszcie a tych facetów to kopnąć w tyłek i tyle!Natu93 lubi tę wiadomość
-
A ja się ogarnęłam, odpoczęłam trochę. Ustaliliśmy, że dziś tylko kolacja i do domu spać, jutro sobie zrekompensujemy dzisiejszy brak walentynkowego seksu. Zwyczajnie nie damy rady, a bez sensu resztą sił kochać się BO WALENTYNKI.
Specjalnie sukienkę wzięłam do pracy do przebrania się!!!
A takie tulipany dostałam rano:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2014, 19:17
Nati89, Natu93, Laura, przedszkolanka:), Ania07, Driada0102, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLaura wrote:Dziewczyny nie smutajcie, moj mąż od zawsze był taki że zaskakiwał mnie, już wczesniej kiedyś wspominałam że chodziłam po płatkach roż, oświadczyny w sylwestra po 2 m-cach znajomości, 3 lata temu na walentego kupił mi niespodziewanie kroliczka miniaturkę i jest do dziś, a z miniaturki zrobił sie gigant...
Kocham męża za to że jest ze mną już 14 lat i za to że jest jaki jest, a on poprostu odwzajemnia to uczucie.Laura lubi tę wiadomość
-
Natu93 wrote:Tez miloo;)
A sexior to fakt z resztek sil nie ma co=/
No jeszcze przy końcówce okresu ;P
Dobra kochane, lecę się przebrać, zamykam gabinet i lecimy na sushi.
Miłego wieczoru, niech się te Wasze barany odmulą
Całuję! :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2014, 19:20
Misty87, Ania07, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
a my sobie siedzimy i odpoczywamy przy koktajlach truskawkowych
nie obchodzimy specjalnie walentynek,bo mamy je na codzień - dlatego to swięto troche przereklamowane jak dla mnie
masz racje santoocha, bez sensu jak się nie ma ochotyteż jestem tego zdania
nadrobicie spokojnie
ja też tulipany dostałam!
A tak z innej beczki, wiem że już było pisane,ale nie pamiętam niestety o co chodziło z grejpfruitami jak się staramy? Na co jest to dobre? I czy faceci też powinni jeśc? -
nick nieaktualnysantoocha wrote:No jeszcze przy końcówce okresu ;P
Dobra kochane, lecę się przebrać, zamykam gabinet i lecimy na sushi.
Miłego wieczoru, niech się te Wasze barany odmulą
Całuję! :*
Haha baranylubię to
Miłego wieczorku :*
Nati papa wzajemnie :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2014, 19:22
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny