Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Moj Maz kupił kwiatki;) mamy mało czasu dla siebie i powiedział że żaluje ze nie ma wiecej czasu na jakąś kolacje czy kino. I przeprosił
a najlepsze to że zdecydowaliśmy sie tzn on zaproponował że oddamy do badania nasienie
ciesze sie bo sama nie miałabym odwagi mu zaproponować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2014, 20:25
Misty87, Laura, Ania07, przedszkolanka:), Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Ja piernicze!
Poszliśmy do knajpy, gdzie ok kilku dni mamy na dzis zalepany stolik, a oni, ze na zamówienie musimy czekac dwie godziny, bo nie zamowilismy ich specjalnego walentynkowego zestawu!
Co za wiocha! Zabralismy sie stamtąd.
Kupiliśmy wino, zamowimy pizzę do domu i tez będzie ok.
Ale wkurfilam sie ostro!
Misty87, Ania07 lubią tę wiadomość
-
santoocha wrote:Ja piernicze!
Poszliśmy do knajpy, gdzie ok kilku dni mamy na dzis zalepany stolik, a oni, ze na zamówienie musimy czekac dwie godziny, bo nie zamowilismy ich specjalnego walentynkowego zestawu!
Ale wkurfilam sie ostro!
-
santoocha wrote:Ja piernicze!
Ale wkurfilam sie ostro!
Ale co Ty tu robisz jeszcze? Zmykaj do swojego faceta, a nie na forum! -
nooo takk bo uznaliśmy że po co wydawać i wgłebiać sie szczegółowo we mnie jak problem może tkwić w nim i że pierw zbadamy jego, a jak sie okaże że jest ok to trzeba będzie sie wziąć za moje wyniki. Oczywiście do gina i tak pójde na kontrole.
-
Misty87 wrote:A do nas zaraz kolega przyjdzie... przynajmniej moj sie obudzil. Porazka.
Ja mam ochote isc spac! -
Witam wieczorną porą
Ale będę mieć lekturę hehe, tylko kiedy ja to nadrobię?
Powiedzcie mi tylko co słychać i jak minął Wam dzisiejszy dzień!
Świętujecie? Jakieś nowości?
Kaśka byłaś u endo?
Pozdrawiam wszystkie romantyczkiLaura, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:ja bym chyba tego kolege wyrzuciła. Misty to powiedz ze jestes zmeczona i idź spać.. może sie twoj kapnie ze sa walentynki i chciałaś je razem spędzić
Niech sobie posiedza, pogadaja
Hej Macierzanko!