Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPapa Ewelina
Oj widzę że nie tylko mój udanyani buziaka jak wrócił z pracy ani nic "/ pokłóciliśmy się za to wcześniej . Też mi nic nie dał , zresztą ja nie liczę na prezent bo nie chce nawet ale mógłby się trochę wykazać a nie ogląda yv
FACECI SĄ BEZNADZIEJNI CZASAMI już brak mi słów taka zła jestem ech
-
Landryneczka wrote:Papa Ewelina
Oj widzę że nie tylko mój udanyani buziaka jak wrócił z pracy ani nic "/ pokłóciliśmy się za to wcześniej . Też mi nic nie dał , zresztą ja nie liczę na prezent bo nie chce nawet ale mógłby się trochę wykazać a nie ogląda yv
FACECI SĄ BEZNADZIEJNI CZASAMI już brak mi słów taka zła jestem ech
Moj juz godz chrapie, mozna bylo przewidziec. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLandryneczko ja też nie liczyłam na prezent. Mógłby przygotować jaką szybką kolację, postawić 2 głupie świeczki, puścić jakąś komedię i wystarczyłoby. No ale po co
Walentynki mu podaruję, zobaczę co będzie z dniem kobiet. Powiedziałam mu tylko, że jak zapomni o rocznicy ślubu to może się do mnie przez tydzień nie odzywać. O moich urodzinach już 2 razy zapomniał.. skleroza chodząca.
-
nick nieaktualnyAnia ja to cieszyłabym się gdyby chociaż wyłączył tą głupią tv i zajął się mną chociaż pogadał czy coś ale nie po co
ja też jak dzień kobiet będzie taki beznadziejny to nie wiem co mu zrobię ...
Faceci to mają gdzieś świętowanie ale jak są ich święta to i zapomniesz to wielkie oburzenie
Nati jak by mój grę włączył to bym ją za okno wywaliła taka jestem nerwowa dziś że coś okropnego . Położy się jak ten trep i leży i ogląda dziadostwa . Kur... cały rok ma na to a jak jest święto to mógłby się ogarnąć -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:Ania ja to cieszyłabym się gdyby chociaż wyłączył tą głupią tv i zajął się mną chociaż pogadał czy coś ale nie po co
ja też jak dzień kobiet będzie taki beznadziejny to nie wiem co mu zrobię ...
Faceci to mają gdzieś świętowanie ale jak są ich święta to i zapomniesz to wielkie oburzenie
Nati jak by mój grę włączył to bym ją za okno wywaliła taka jestem nerwowa dziś że coś okropnego . Położy się jak ten trep i leży i ogląda dziadostwa . Kur... cały rok ma na to a jak jest święto to mógłby się ogarnąć
Dokładnie, popieram w 100%. Chociaż raz w roku mogliby się ogarnąć skoro na co dzień nie mogą -
Haha ja juz sie nie zloszcze, szkoda mojej fasolki
Ja zawsze pamietam o kazdym swiecie, na ur robie mu torta, zawsze ktos przychodzi. Ja w te ur bylam sama, bo mial wyjazd z pracy, ok ale przyjechal 4 dni pozniej, mogl glupiego kwiatka kupic. Dzis jeszcze mam imieniny, to musialam ku napomknac, dopiero zlozyl zyczenia. Kupilismy lody wczoraj, to chyba sama bede jesc.
Kolega tez nie przyszedl, cale szczescie!
Coz, mnie tez jest przykro, ale dziewczyny przynajmniej posiedzimy sobie tu razemWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2014, 18:56
Ania07 lubi tę wiadomość