Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
kasia_czarna wrote:ogolnie nie nakrecam sie az tak na ciaze... moj jest co dwa tyg u mnie i narazie to po prostu sie kochamy jak bedzie to bedzie... z tym ze oczywiscie ja bym wolala sie kochac w dni plodne hehe...nie chce mierzyc tem itd bo za bardzo sie bede nakrecac i dolowac jak moj nie bedzie mogl przyjechac...
A moim zdaniem moglabys zaczas mierzyc tempke albo chociaz szyjke badac sluz zaczac sie obserwowac i niekoniecznie musisz sie nakrecac bo skoro narazie jestes na etapie bedzie to bedzie to spokojnie:D to przynajmniej poznasz swoje cialo a jak zobzcysz ze sie nakrecasz to zrezygnujesz z obserwacji
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:hej Kasia sluchaj jak ci sie sluz plodny zrobi to taki rozciagliwy albo wystaczy ze bedziesz sie czula tam tak mokro to znaczy ze jestes plodna i podczas sluzu plodnego plemniki zyja dluzej jak ci szybko ovu wystapi to jest szansa ze zdaza przezyc:D
A moim zdaniem moglabys zaczas mierzyc tempke albo chociaz szyjke badac sluz zaczac sie obserwowac i niekoniecznie musisz sie nakrecac bo skoro narazie jestes na etapie bedzie to bedzie to spokojnie:D to przynajmniej poznasz swoje cialo a jak zobzcysz ze sie nakrecasz to zrezygnujesz z obserwacjiLena87 lubi tę wiadomość
-
kasia_czarna wrote:nio mam testy chyba jutro wieczorem sobie zrobie...Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
santoocha wrote:Mój stary obiecał mi zaraz masaż plecków
Lecę pod prysznic.
Do jutra kochane!
:*
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:Kochana nie rob wieczorem... testy ovu powinno sie robic okolo poludnia ale nie z pierwszego moczu i staraj sie nie pic tak z 2 h przez testem a jak ci wyjdzie pozytywny to nastepnego dnia o tej samej porze rob
-
nick nieaktualnyKochane ja też lecę piszcie sobie tylko nie za dużo bo będziemy miały jutro dużo do nadrobienia
Ja idę się trochę po lovciać z Moim
haha jaka fajna końcówka postów mi została 69lol
cóż za skojarzenia mam
Dobranoc :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2014, 22:18
-
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:Kochane ja też lecę piszcie sobie tylko nie za dużo bo będziemy miały jutro dużo do nadrobienia
Ja idę się trochę po lovciać z Moim
haha jaka fajna końcówka postów mi została 69lol
cóż za skojarzenia mam
Dobranoc :*
Pff. Ja mam numer mieszkania 69 to chyba do czegoś zobowiązuje
Zapowiada mi się dobry dzień, mimo że poniedziałek i ja już na nogach do pracki się zbieram.
Tempa postanowiła skoczyć 37.00 lalalala i tańczy dla mnie
Kaśka trzymam kciuki za Twoją tempke. Zajrzę po pracy, bo w pracy raczej nie dam rady, taki młyn mamy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2014, 06:36
Kaśka28 lubi tę wiadomość