Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry dziewczyny
Poniedziałek i tu taka wiadomość- gratuluję Kasia !!trochę wirusków też podkradam
Dziewczyny, ten cykl luzujemy, u mnie jest piękne słońce, więc miłego dnia
A ja lecę do kosmetyczki się relaksować,bo mąż "wygonił"Kasiula09 lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:HEJKA
Kasiula moje ogromne gratulacjeależ Ty pewno jesteś szczęśliwa
my tez w tym cyklu na luzie sie będziemy starać być. Ale czy wyjdzie nam ten luz
Oj tak jestem bardzo szczesliwa ale przeczuwałam ze to bedzie mój szczesliwy dzieńMonia postaraj się podchodzić do tego cyklu na luzie chociaz wiem ze to trudne ale stres nic nie pomaga
-
Hej dziewczyny!
Jak tam u Was? Nadrobilam Was ale ciezko bylo!
My wczoraj pojechalismy do kina i tak nam zlecialo... film byl kiepski nie polecam- Facet niepotrzebny od zaraz...
Kasiula gratulacje!
Przedszkolanka ja uwielbiam takie snyprzynajmniej w snach od czasu do czasu jeem mamuska
U mnie ladnie skacze temp, oby juz tak zostala na 9 mies
Milego dniaKasiula09, Fidelissa, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykejti91 wrote:Hej dziewczyny!
Jak tam u Was? Nadrobilam Was ale ciezko bylo!
My wczoraj pojechalismy do kina i tak nam zlecialo... film byl kiepski nie polecam- Facet niepotrzebny od zaraz...
Kasiula gratulacje!
Przedszkolanka ja uwielbiam takie snyprzynajmniej w snach od czasu do czasu jeem mamuska
U mnie ladnie skacze temp, oby juz tak zostala na 9 mies
Milego dnia
Kochana dobrze że mi powiedziałaś o tym filmie bo tam gra brat mojej koleżanki w nim i chciała żebyśmy poszli z nią i jej mężem do kina na niego teraz wiem że nie wartokejti91 lubi tę wiadomość
-
A mi się dziś śniło, że zrobiłam test i był pozytywny!
I robiłam drugi, żeby był mocniejszy, bo zamierzałam zrobić zdjęcie i wrzucić na forum.
Oj, piękny to był sen....olka30, olka25, Misty87, Fidelissa, Laura, przedszkolanka:), Ania07, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Kasiula moje gratulacje! Kolejna dobra wiesc!
Witam Was
Mnie sie snilo, ze rodzilam. Ale nie doczekalam finalu. Najlepsze,ze zamiast karetki przyjechali po mnie dziwnym wozkiem, do ktorego weszly 3 osoby! Pozniej widzialam moje usilne starania, zeby urodzic, na lezaco, pozniej kucalam na ziemi a 'delikatny' pan doktor co minute wkladal mi cale lapsko...Kasiula09, Fidelissa, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMisty87 wrote:Kasiula moje gratulacje! Kolejna dobra wiesc!
Witam Was
Mnie sie snilo, ze rodzilam. Ale nie doczekalam finalu. Najlepsze,ze zamiast karetki przyjechali po mnie dziwnym wozkiem, do ktorego weszly 3 osoby! Pozniej widzialam moje usilne starania, zeby urodzic, na lezaco, pozniej kucalam na ziemi a 'delikatny' pan doktor co minute wkladal mi cale lapsko... -
nick nieaktualny
-
Misty nie jesteś sama z tymi snami
Mi kiedyś sniło sie że moja mama zmarła na drugi dzień dowiedziałam się że bratowa jest w ciąży a teraz z soboty na niedziele sniło mi sie ze znów tata zmarł a dziś dowiedziałam sie że jestem w ciązyTakże te moje sny chyba są jakoś ze sobą powiązane
-
santoocha wrote:Ja się przyznam, że mam założony mały notesik, w którym zapisuje moje co ciekawsze sny