Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Znaczy teoretycznie jednego dnia spłodziłyście dzieci.
Co to była za impreza i dlaczego mnie tam nie było???Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2014, 11:09
Ewelina23, Misty87, Kasiula09, Fidelissa, Macierzanka:), Kaśka28, Bursztynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Z. wrote:Ależ ja Wam zazdroszczę zafasolkowanym. Jak juz sie człowiek zdecyduje na starania to taki niecierpliwy jest. Zawsze czas mi ucieklal miedzy palcami w natloku zajec a teraz od fazy do fazy cyklu tak sie dluzy.
-
nick nieaktualny
-
Misty87 wrote:Zawsze tak jest, jak czekasz na cos, to sie dluzy. Ja kontrolowalam pierwszy cykl staran i wiem, jak to nakreca. A jak widac skoki temp czasem nie swiadcza o niczym! Ja ponad 2 tyg temu bylam pewna, ze nic z tego. A tu niespodzianka
Straszno nakręca. I jak tak czytam to wcale niesprzyja w zachodzeniu... wiec z jednej strony sie nie nastawiam bo wiem że jestem nakrecona za bardzo z drugiej ciezko nie miec nadziei ze a moze jednak... a co do tempek to mi wlasnie brakuje skoku...A ile u ciebie cykli staran bylo?Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Z. wrote:Straszno nakręca. I jak tak czytam to wcale niesprzyja w zachodzeniu... wiec z jednej strony sie nie nastawiam bo wiem że jestem nakrecona za bardzo z drugiej ciezko nie miec nadziei ze a moze jednak... a co do tempek to mi wlasnie brakuje skoku...A ile u ciebie cykli staran bylo?
ja nigdy nie mierzylam temp, nie obserwowalam sluzu, ale wiedzialam kiedy mam plodne i owulacje mniej wiecej, bo czulam.
Wiec dziewczynom, ktore zaczynaja sie starac, nie polecam dodatkowo sie stresować wykresem.
Hej Nati! Wszystko dobrze, a u Ciebie? -
Natu93 wrote:Misty daj mi swoj organizm;)
nie ma co sie dolowac. Moze mi sie latwo mowi, ale nie mozna dramatyzowac. Jesli bedziesz ciagle sobie wmawiac, ze nie wyjdzie to tak bedzie. Niektore dziewczyny na tym watku staraja sie kilkanascie mc i mimo wszystko sa radosne i pogodne
takze glowa w gore i koniec glupiego myslenia
Fidelissa lubi tę wiadomość