Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Misty87 wrote:My postanowilismy w styczniu, ze sie staramy i za pierwszym razem zaskoczylo
ja nigdy nie mierzylam temp, nie obserwowalam sluzu, ale wiedzialam kiedy mam plodne i owulacje mniej wiecej, bo czulam.
Wiec dziewczynom, ktore zaczynaja sie starac, nie polecam dodatkowo sie stresować wykresem.
Hej Nati! Wszystko dobrze, a u Ciebie? -
nick nieaktualnyNatu93 wrote:Tak ale ja mam baaardzonieregularne miesiaczki. Anty mialy mi uregulowac.
Odstawilam i nie mam 3 miesiac.
Co za tym idzie nie wiem kiedy mam dniplodne i ovu=(Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2014, 12:10
-
nick nieaktualnyNatu93 wrote:Samajuz nie wiem czyze mna jest cos nie.tak. czy z Moim cos nie tak;(
nie wiem co myslec
Ewelina a skad jestes ,przepraszam ze zapytam
Mialas badania robione ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2014, 12:13
-
Nati89 wrote:U mnie nie źle tyle, ze gardło boli, zapisałam męża na badanie nasienia na 25 luty, a po poludiu zapisze siebie na wizytę do gin. @ taka obfitsza niż zwykle, ale dobrze się czuje, nie mm dołów itp
-
nick nieaktualny
-
EWELA. Mialam jakies pol roczku temu, a mialam polipa w stopniu poczatkowym.
Rozbity tabletkami..
A teraz mam 68dc a okresu itd. Ani widu ani slychu musiala bym sie do ginaumowic
Wedlug ovu mialam wczoraj i przedwczoraj dzien plodny. Ale czy tak naprawde nie wiem;(Bliźniaki
Najprawdpodobniej Parka -
olka25 wrote:życzę, żeby to dobra wróżba była
Dziewczyny, tak pędzicie z pisaniem, że nie jestem w stanie tego nadrobić. Może niedługo będę miała wolne i wtedy zacznę się udzielać w rozmowach
Co do mierzenia temperatury, to moja gin mi powiedziała, że dobrze byłoby, żebym pomierzyła trochę temperaturę, ale jak jej powiedziałam, że mnie to stresuje, to stwierdziła, że w takim razie nie mierzyć, bo przy staraniach nie powinno się wprowadzać żadnych stresujących czynników. Także jeśli którąś z Was też stresuje, że np. nie ma skoku, jak jest to za późno, później podnosi się i nagle spada itd., to lepiej niech też z tego zrezygnuje. Myślę, że to samo się tyczy śluzu i szyjki. Ja śluzu płodnego u siebie nie zaobserwowałam w pierwszych cyklach, więc w końcu zrezygnowałam z tej obserwacji, a co do szyjki to i tak nie umiem tego interpretować, więc też olałam.
I jeszcze jedno - brak śluzu nie jest żadnym wyznacznikiem, bo ja go nie miałam i zaszłam w ciążę, i moja siostra też go nie miała, a teraz ma roczną córeczkę. Przez to gin. już mi zapisała CLO na kolejny cykl, żeby sprawdzić, czy śluz się pojawi. A tu niespodzianka, dwie kreseczki i CLO niepotrzebne.
Życzę Wam wszystkim przyjemnych bezstresowych starań i szybkiego pojawienia się drugiej kreseczki
Byłam w piątek na kontroli u mojej przychodniowego gin.
Powiedziała mi podobnie....
Zostawić wykresy, teksty obserwacje
Kochać sie dla przyjemności, jak sie da 2 razy w tygodniu
Jeśli wykres jest źródłem stresu to działa jak blokada od przyszłego miesiąca nie mierze....)
Misty87, Macierzanka:), olka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatu93 wrote:EWELA. Mialam jakies pol roczku temu, a mialam polipa w stopniu poczatkowym.
Rozbity tabletkami..
A teraz mam 68dc a okresu itd. Ani widu ani slychu musiala bym sie do ginaumowic
Wedlug ovu mialam wczoraj i przedwczoraj dzien plodny. Ale czy tak naprawde nie wiem;(
Ja tez niby mialam polipa razem z trbielem fakt torbiel byl .
Gin ciapaty stary ..... przepisal mitabletki na wywolanie @ po malpie kazal przyjsc pow ze torbiel znikl a polip nie Wyszlam z placzem . Tydzien od jego wizyty zmienilam gina zapytal mnie gdzie mialam polipa bo on nie wie gdzie on niby jest . Zrobil mi badania po wynikachposzlam dal clo kazal brac od 5 do9 dc i pieknie skrocilo mi cykl -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:Czesc
Zdrowko dobrze rano sie obudzilam z bolem brzucha wystraszylam sie bo troche mocno bolalo alejest ok juz . dziekuje .
A jak u Ciebie ?
Ledwo żyje...ale czas do pracy:))Misty87 lubi tę wiadomość