Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
czarna164 wrote:Witam z rana!
U mnie w końcu pozytywny test owu,także po pracy lecę do mojej gin sprawdzić jak wygląda sytuacjaDobrze,że mój mężuś będzie dzis w nocy to będzie
i może .....
Pozdrawiam i życzę miłego dnia!
p.s. Jestem naładowana pozytywnymi endorfinami!!!!!!!milego
Z. wrote:Witam z rana, co u Was? U mnie dzis lekko tempka do gory mozejednak owu byla w 16 dc? Czy myślicie ze moze lepiej nie rohic sobie nadziei?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2014, 08:09
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:Kochana miejmy taka nadzieje ja tez czekam na skok tempki hmmm i tez sie zastanawiam ale bardziej prawdopodoibne ze czeka mnie wymiana termometru no ale zobaczymy
a co mu dolega?elektroniczny czy zwykły?
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Z. wrote:a co mu dolega?
elektroniczny czy zwykły?
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:Elektroniczny i wiem ze nie powinnam mierzyc temki drugi raz ale zbyt duza roznica wyszla w przeciagu 5 min wiec...chyba czeka mnie wymiana:D przynajmniej sie potwierdzi ze albo termometr zly albo moj progesteron hehe
-
Kaśka28 wrote:Elektroniczny i wiem ze nie powinnam mierzyc temki drugi raz ale zbyt duza roznica wyszla w przeciagu 5 min wiec...chyba czeka mnie wymiana:D przynajmniej sie potwierdzi ze albo termometr zly albo moj progesteron hehe
Też mam elektroniczny i teraz trochę żałuje, że nie zdecydowałam się na zwykły ala rtęciowy. Niby dłużej się mierzy ale pewniejszy wynik.Macierzanka:) lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Nati89 wrote:Powiedz mi gdzie meirzysz tempke? Ja w ustach zaczełąm, wczesniej mierzylam pod pachą, wiem, ze nei powinno si emeirzyc pdo pacha, ale jednak dwufazwosc zauwazylam, dokonczylam tamten cykl, a teraz mierze w ustach pod jezykiem i ta temp cos za wysoka jest
Może jakieś przeziębienie cie bierze? i dlatego masz wzrost mimo, że @Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Nati89 wrote:Powiedz mi gdzie meirzysz tempke? Ja w ustach zaczełąm, wczesniej mierzylam pod pachą, wiem, ze nei powinno si emeirzyc pdo pacha, ale jednak dwufazwosc zauwazylam, dokonczylam tamten cykl, a teraz mierze w ustach pod jezykiem i ta temp cos za wysoka jest
a w ustach napewno bedziesz miala wyzsza tempke niz pod pacha takze moze sie nie stresuj
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Z. wrote:Też mam elektroniczny i teraz trochę żałuje, że nie zdecydowałam się na zwykły ala rtęciowy. Niby dłużej się mierzy ale pewniejszy wynik.Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Natu93 wrote:Tak tak. Ale mam cykorka.
Wiesz co fryzjerstwo w kostrzynie wielkopolskim.Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Kochana nic się nie zmienia
Nadal to samo
Dziś już nowy dzień zobaczymy czy przeniesie Mi coś ciekawegojak tam po imprezie glowa boli?
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️