Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaśka28 wrote:A to jeszcze sprzedaja rteciowy? u mnie bardzo ciezko taki dostac bo wycofali rteciowe ze sprzedazy...
Miałam na myśli ten ala rtęciowy co ma coś tam zamiast tej rtęci co udaje rtęć i nawet wygląda podobnieMam taki ale zwykły, a fajny byłby owulacyjny z wyraźniejszą podziałką
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Nati89 wrote:To dobrze, ze łaczysz przyjemne z pozytecznym :)Nie stresuj się gin, ja idę 3 marca, a moj maz 25 luty na badanie nasienia. Na poczatku tez miałam stres, ale teraz to tylko czekam z utesknieniem na tą wizytę
No niby tak ale 70 dc brak okresu,owulki iwgl.
A od zaaawsze mialam meeega nieregularne cykle.
Wiec bd ciezko.z.poczeciem=((Bliźniaki
Najprawdpodobniej Parka -
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:No sieeeeemmmmmaaaaa
jak tam po imprezie glowa boli?
Hej Kochana, Impreza się zakończyła po Twoim wyjściu do sypialni..
Lemonek dobermanek był?
Widzę po wykresie że byłWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2014, 08:39
Kaśka28, dżona lubią tę wiadomość
-
Natu93 wrote:No niby tak ale 70 dc brak okresu,owulki iwgl.
Wiec bd ciezko.z.poczeciem=((dżona lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Nie przejmuj się na zapas, pójdziesz do gin to zobaczy co jest, na pewno da Ci na wywolanie okresu, dostaniesz @ zaczniesz nowy cykl i wszystko sie ustabilizuje. Ska wiesz, ze nie masz ovu? Może miałas nie musi temu nic towarzyszyć, ja niby mam jakieś tam objawy skok temp, śluz ale bardzo skromnie, i później ból piersi sutkow itp, ale tak na prawde nei wiem czy ona wstepuje w kazdym cyklu
-
Lena87 wrote:Hej Kochana, Impreza się zakończyła po Twoim wyjściu do sypialni
..
Lemonek dobermanek był?stwierdzilam ze jednak to nie dla mnie a obcego pieska zadawalac nie bede hehe
santoocha, dżona, Misty87, Ania07 lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyNatu93 wrote:No niby tak ale 70 dc brak okresu,owulki iwgl.
Wiec bd ciezko.z.poczeciem=((
Przecież idziesz jutro do lekarza i przestań już marudzić @ z nieba Ci nie spadnie chyba, że z bananem .
Nakręcasz się jak korbka ..
Kaśka28 wrote:A byl byl i chupachups i probowalam wszytko o czym bylo gadane a co:D jedynie serka nie hodujestwierdzilam ze jednak to nie dla mnie a obcego pieska zadawalac nie bede hehe
Węgorz też ? Ha Ha Ha
Chupa chups w której postaci bo były dwie .. ha ha ..
Nie nie .. serek to nie za dobra rzecz .. zostawmy to facetomWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2014, 08:42
dżona lubi tę wiadomość
-
Nati89 wrote:Nie przejmuj się na zapas, pójdziesz do gin to zobaczy co jest, na pewno da Ci na wywolanie okresu, dostaniesz @ zaczniesz nowy cykl i wszystko sie ustabilizuje. Ska wiesz, ze nie masz ovu? Może miałas nie musi temu nic towarzyszyć, ja niby mam jakieś tam objawy skok temp, śluz ale bardzo skromnie, i później ból piersi sutkow itp, ale tak na prawde nei wiem czy ona wstepuje w kazdym cyklu
No ja tez temp.sluz bol owulacyjny. Alejeszcze to niezaowocalo:-I
Bliźniaki
Najprawdpodobniej Parka -
nick nieaktualny
-
Nati89 wrote:no u mnie tez, ale to nie znaczy, że owu nie wystapiła mogła, wystąpić, ale np sie nie wstrzeliliscie, albo mąż ma za słabe nasienie, albo jesteście zablokowani, trzeba myśleć pozytywnie
Ewelina23, Fidelissa lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Lena87 wrote:No to wykorzystałaś wszystkie wczorajsze opcje
..
Gratuluję! Ha Ha .. Zaraz wystawię Ci certyfikat
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
hehehe nie no nie chce nikogo straszyc, sama byłam wystraszona, jak gin powiedzial, ze maz ma nasienie zbadac, moj maz sie nie przejal, a ja lamentowalam co bedzie jak cos wyjdzie. teraz zmieniłam podejście i tylko czekam na badanie i wizytę i wtedy zacznę jazdę o dzieciaczka
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Produkuje się
do Wieczora będzie gotowy ..
chyba ze mojego do tego zaprzegne
tyle ze nie mam tv w kuchni a te soczi sie jeszcze nie skonczylo
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️