Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMisty87 wrote:Ania, ja mialam duzo sluzu wlasnie przed samym terminem spodziewanej @ ze caly czas gonilam do wc czy nie dostalam!
I mam taki do dzis, czasem wiecej, czasem mniej. Ale nigdy wczesniej takiego nie mialam
U mnie to oznaka ciazy, moze u Ciebie rowniez? Fajnie by bylo!
Ja też mam dużo, a od wczoraj to jak by ktoś kran odkręcił a ciąży nie ma -
dżona wrote:też, on zakwasza i dobry jest na infekcje ale przy staraniach za mocny
już jakiś czas temu dowiedziałam się o tych płynach i wyeliminowałam je w okresie płodnym
tylko rano żeby im nie zaszkodzić i nicc
-
nick nieaktualny
-
czarna164 wrote:To może zafasolkujemy w tym samym czasie??ale by było fajnie-Fasolki Driverki
Było by cudownieja oprócz tego musze się jeszcze wstrzelić w jajnik z droznym jajowodem
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
nick nieaktualny
-
Joannaaa wrote:Mi wszyscy powtarzają, że mój problem leży w psychicę "że za bardzo chcę" a Wy dziewczyny jaki macie zdanie na ten temat? wg Was psychika odgrywa dużą role?
dżona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJoannaaa wrote:Mi wszyscy powtarzają, że mój problem leży w psychicę "że za bardzo chcę" a Wy dziewczyny jaki macie zdanie na ten temat? wg Was psychika odgrywa dużą role?
Psychika blokuje. Im bardziej chcesz, tym bardziej nie wychodzi. Trzeba wyluzować, ale czasami ciężko, bo pragnienie dziecka jest silniejsze.. -
XxMoniaXx wrote:i co używasz zamiast ? ale ja nie chodze sie myc nim nawet po
tylko rano żeby im nie zaszkodzić i nicc
płynu do kąpieli dla dzieci przez tydzień mniej więcej w czasie okołowulacyjnymale jak widać to też nic nie daje
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:u mie napewno .. wciąż myśle o dziecku , o ciąży , że teraz musi sie udać.. przeżywam każdy dzień po owulacji... psychika moim zadanie to 70 % sukcesu.. jak odpuścimy to zajdziemy wszystkie,, tylko to sie tylko tak fajnie mówiZ nadzieją...
-
Ania07 wrote:Psychika blokuje. Im bardziej chcesz, tym bardziej nie wychodzi. Trzeba wyluzować, ale czasami ciężko, bo pragnienie dziecka jest silniejsze..
dżona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny