Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Nikt tu się nie denerwuje, po prostu odpisuje na zadane Mi pytanie ..
Przynajmniej wydawało Mi się, że kultura tego wymaga
No to dobrzea co do magnezu to jest rozwiązanie - kup sobie np. Maglek albo inny dobry a ten bierz np co 3ci dzień zeby nie leżał na darmo
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
nick nieaktualny
-
Z. o płynach do higieny intymnej
Monia pisałaś że Ty ponie myjesz , a właśnie czytałam,że tam po odleżeniu niby z tymi nogami w górze 30 min. trzeba się umyc przed spaniem bo sperma się osadza gdzieś po bokach i utrudnia to dostawanie się kolejnych plemników . Gdzieś tak czytałam, nie powiem gdzie dokładnie ale właśnie to zapamiętałam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:jakiś duphaston widziałam.. ok nie kontynuuje tematu bo widze że jestes w złym humorze a nie chce wywoływać kłótni bo jeszcze coś żle odczytasz i bedzie.. ok .. nie byłó tematu.. sory za pytanie..
Duphaston jest na wywołanie @, bądź utrzymanie ciąży
Nikt tu nie jest w złym humorze, według Mnie zadałaś bardzo dziwne pytaniedżona lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Z. o płynach do higieny intymnej
Monia pisałaś że Ty ponie myjesz , a właśnie czytałam,że tam po odleżeniu niby z tymi nogami w górze 30 min. trzeba się umyc przed spaniem bo sperma się osadza gdzieś po bokach i utrudnia to dostawanie się kolejnych plemników . Gdzieś tak czytałam, nie powiem gdzie dokładnie ale właśnie to zapamiętałam
-
nick nieaktualnydżona wrote:No to dobrze
a co do magnezu to jest rozwiązanie - kup sobie np. Maglek albo inny dobry a ten bierz np co 3ci dzień zeby nie leżał na darmo
No właśnie nie miały nic innego..
Chciałam dobrze a wyszło jak zwykledżona lubi tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Duphaston jest na wywołanie @, bądź utrzymanie ciąży
Nikt tu nie jest w złym humorze, według Mnie zadałaś bardzo dziwne pytanie -
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:Z. o płynach do higieny intymnej
No prosze, a to nowość. Cale życie człowiek się uczy
Ja z kolei słyszałam, że wcale nie trzeba trzymać nóg do górywystarczy chwilkę się potulać i poleżeć po.
dżona lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:dziękuje za odpowiedź. Myślałam że o przez te tabl albo masz jakąs niedrożnośc..albo jeses po prostu po anty jakiś czas.. wiesz też miałam niedawno cykl 50 dniowy i przez to to pytanie
Co do niedrożności to nie wiem czy mam czy nie, nie badałam się aż tak szczegółowo ..
Tabletki brałam rok temu w styczniu przez 3 miesiące aby wyregulować cykle a przy okazji większe prawdopodobieństwo na zieloną kropkę ..
I tak się stało jak powiedziała ale nie byłam tego świadoma, długo się nie cieszyłam bo aż kilka godzin i od tamtego czasu cykle były różne ale nie tak długie ..