Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyolka30 wrote:Mimo wszystko zamienię i to już, dziś mam największego doła od września kiedy miałam zamiar już odpuścić i aktualnie też to na poważnie rozważam..
-
Ewelina23 wrote:oddam bol brzucha za free
ja też mogę wziąć@ mam baaardzo bolesne a Twój bój myślę ze zniosę bez problemu
to tak dla dobra fasolki
Ewelina23 lubi tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
nick nieaktualny
-
LEnA 87
wspólczuje. mi sie wydłużyło po 2,5 roku brania tabl antymaximum doszło do 50 di
dziś 37, ale i tak bede musiała chyba brac cos na uregulowanie cykli bo to juz pół roku odkąd nie biore tabl a cykle jakoś super sie nie uregulowały, owszem są dużo krótsze, ale 37 to za dużo .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2014, 21:00
-
Landryneczka wrote:Dziewczyny mam pytanie znacie jakieś domowe sposoby na zatkane zatoki i na ból zatok ? Oprócz inhalacji , nalewki z czosnkiem , maści rozgrzewających i ciepłych okładów
-
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:Dziewczyny mam pytanie znacie jakieś domowe sposoby na zatkane zatoki i na ból zatok ?
Zrobić inhalacje - zalać wrzątkiem cebulę odczekać trochę żeby dobrze się przeżarło, ręcznik na głowę i tak przez 5 /10 minut wdychaćWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2014, 21:00
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Landryneczka a dlaczego tylko domowe?100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:LEnA 87
wspólczuje. mi sie wydłużyło po 2,5 roku brania tabl antymaximum doszło do 50 di
dziś 37, ale i tak bede musiała chyba brac cos na uregulowanie cykli bo to juz pół roku odkąd nie biore tabl a cykle jakoś super sie nie uregulowały, owszem są dużo krótsze, ale 37 to za dużo .
Luteina też ma takie samo zastosowanie, jeszcze dostałam cyclodynon na regulacje ale to dopiero mam brać od @ .. a później w 18 dniu znowu duphaston na wywołanie ..
Duphaston miałam brać 5 dni po 2 tabletki dziennie - niby do 7 dni ma się pojawić @, zostały jej 4 dni ..
A i tak na wszelki wypadek umówiłam się do innego Szperacza na poniedziałek ..
Trochę nie w sosie będzie Mi iść z @ do lekarza ale jak mus to mus
Landryneczka wrote:Kochana gdyby o mnie chodziło to tak bym zrobiła ale mój jest tak udany że nie przemówisz
Innego sposobu nie znam, a ten pomagaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2014, 21:06
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Luteina też ma takie samo zastosowanie, jeszcze dostałam cyclodynon na regulacje ale to dopiero mam brać od @ .. a później w 18 dniu znowu duphaston na wywołanie ..
Duphaston miałam brać 5 dni po 2 tabletki dziennie - niby do 7 dni ma się pojawić @, zostały jej 4 dni ..
A i tak na wszelki wypadek umówiłam się do innego Szperacza na poniedziałek ..
Trochę nie w sosie będzie Mi iść z @ do lekarza ale jak mus to musdla gina napewno to norma bo pewnie nie jesteś pierwsza.. rożne niestety my babki mamy problemy:(
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:noo to napewo niekomfortowe dla Ciebie
dla gina napewno to norma bo pewnie nie jesteś pierwsza.. rożne niestety my babki mamy problemy:(
Po wtorkowej wizycie u Gina czuję niedosyt ( pierwszy i ostatni raz u niego byłam), według jego zaleceń będę brała te tabletki skoro tyle kasy na to poszło ..
A może ten akurat będzie bardziej dokładny i coś więcej mi powie a może przepisze CLO .. Fajnie by było, żeby jakoś dopomóc, bo te nie pękające pęcherzyki nie zadowalają Mnie w ogóle .. -
a apropo tych nóg w górze to w pierwszym cyklu tak robiłam a potem już nie.. bo wyczytałam gdzieś że podczas trzymania nóg w górze u niektórych kobiet może sie tam coś ze sobą nie stykać i plemniki mogą tam nie dotrzeć.. coś tam czytałam tak .. ale nie wiem
-
Landryneczka wrote:Nie chciałabym żeby faszerował się tabletkami ale też chciałam coś teraz wykombinować bo bardzo się męczy i wgl .
A apteka już zamknięta
no to raczej innych sposobów domowych nie ma, tez nie znama ma katar? bol zatok? czy jakie inne objawy?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2014, 21:13
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
-
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:a apropo tych nóg w górze to w pierwszym cyklu tak robiłam a potem już nie.. bo wyczytałam gdzieś że podczas trzymania nóg w górze u niektórych kobiet może sie tam coś ze sobą nie stykać i plemniki mogą tam nie dotrzeć.. coś tam czytałam tak .. ale nie wiemZ nadzieją...
-
Lena87 wrote:Po wtorkowej wizycie u Gina czuję niedosyt ( pierwszy i ostatni raz u niego byłam), według jego zaleceń będę brała te tabletki skoro tyle kasy na to poszło ..
A może ten akurat będzie bardziej dokładny i coś więcej mi powie a może przepisze CLO .. Fajnie by było, żeby jakoś dopomóc, bo te nie pękające pęcherzyki nie zadowalają Mnie w ogóle ..powodzenia Kochana
-
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:Dziewczyny mam pytanie znacie jakieś domowe sposoby na zatkane zatoki i na ból zatok ? Oprócz inhalacji , nalewki z czosnkiem , maści rozgrzewających i ciepłych okładów