Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:ja tez mialam pomoc męza w tej dziedzinie
raz wzięłam taki zamach do świecy, że prawie fikołka zrobiłam i w okno wpadłam hehe dobrze, że mam wysoką ramę na łóżkuZ., dżona, XxMoniaXx, Ania07, Kaśka28, Misty87, Bursztynka lubią tę wiadomość
-
Driada0102 wrote:okaże się w sobotę
wykresik masz piekny, jest bardzo duża szansaDriada0102 lubi tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
Driada0102 wrote:ale muszę przyznać, że komicznie to wygląda jak mi nogi podnosi
raz wzięłam taki zamach do świecy, że prawie fikołka zrobiłam i w okno wpadłam hehe dobrze, że mam wysoką ramę na łóżkuDriada0102, dżona, Ania07 lubią tę wiadomość
Z nadzieją... -
dżona wrote:wykresik masz piekny, jest bardzo duża szansa
Dzisiaj się czuję jakbym była chora, w pracy umierałam, przyszłam do domu i od razu mi lepiej -
kejt wrote:Ojjj myśle, że z tym związaną historię każda z nas mogłaby z uśmiechem na twarzy opowiedzieć
humor od razu się poprawia jak się czyta
tampona nigdy nie zapomne
-
Driada0102 wrote:tylko, ze boli mnie podbrzusze nie wiem czy tak jest zawsze. Fakt, że odczucia mam inne niż cykl wcześniej, ale boję się rozczarowania.
Dzisiaj się czuję jakbym była chora, w pracy umierałam, przyszłam do domu i od razu mi lepiej
Ooo to to, ja też tak mam, w pracy mi źle ale w domu od razu lepiejHm.. ciekawe dlaczego.
Życzę żeby to był ból na zielonego kropkaDwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Driada0102 wrote:tylko, ze boli mnie podbrzusze nie wiem czy tak jest zawsze. Fakt, że odczucia mam inne niż cykl wcześniej, ale boję się rozczarowania.
Dzisiaj się czuję jakbym była chora, w pracy umierałam, przyszłam do domu i od razu mi lepiej
takie objawy to tylko dobre oznaki, tak słyszałammyślę ze jednak faslinka już tam u ciebie jest
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
Driada0102 wrote:masz jakąś fajną? chętnie przeczytam, dziewczyny już pisały o swoich szybkich numerkach
humor od razu się poprawia jak się czyta
tampona nigdy nie zapomne
dżona, Driada0102, Ania07, Bursztynka lubią tę wiadomość
Z nadzieją... -
nick nieaktualnykejt wrote:Ja nabiłam piętą niezłego guza na czole mężowi... Właśnie jak oddanie próbował pomóc mi podniesieniem nóżek do góry...Ale najlepsze było to jaką miał minę za każdym razem jak ktoś zapytał go co mu się stało:)
Dobrze, że oka mu nie podbiłaś bo to dopiero były by jajakejt, dżona, Ania07, Driada0102, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
Z. wrote:Ooo to to, ja też tak mam, w pracy mi źle ale w domu od razu lepiej
Hm.. ciekawe dlaczego.
Życzę żeby to był ból na zielonego kropka
No pisała jedna dziewczyna, ze mąż ją wziął, że zapomniała,że ma w sobie tamponaśmiałyśmy się, że jej plecami wyjdzie
Oby oby tam była, wtedy codziennie będę wam wiruski wysyłaćdżona, Ania07, santoocha, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Driada0102 wrote:Dziękuję i wzajemnie
No pisała jedna dziewczyna, ze mąż ją wziął, że zapomniała,że ma w sobie tamponaśmiałyśmy się, że jej plecami wyjdzie
Oby oby tam była, wtedy codziennie będę wam wiruski wysyłaćZ nadzieją... -
kejt wrote:Ja nabiłam piętą niezłego guza na czole mężowi... Właśnie jak oddanie próbował pomóc mi podniesieniem nóżek do góry...Ale najlepsze było to jaką miał minę za każdym razem jak ktoś zapytał go co mu się stało:)
Mam tak, że jak jest jakaś sytuacja gdzie wymaga powagi to ja się śmieje jak głupia, nawet jak się kłócę z moim to śmieję mu się w twarz bo tak odreagowuje ;pKaśka28, Ania07 lubią tę wiadomość
-
Driada0102 wrote:Dziękuję i wzajemnie
Oby oby tam była, wtedy codziennie będę wam wiruski wysyłać
Gorzej jak sznureczek by gdzieś w trakcie "akcji" zaginął... Zdolna ta dziołcha musiała być tak w ogóleDwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Driada0102 wrote:hehe to muszę przyznać, że ja był się tak śmiała hehe
Mam tak, że jak jest jakaś sytuacja gdzie wymaga powagi to ja się śmieje jak głupia, nawet jak się kłócę z moim to śmieję mu się w twarz bo tak odreagowuje ;pZ nadzieją...