Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Albo jedna dziewczynka na lezaczkach mowi do mnie ze zaprosi mnie na swoje urodziny na to ja ze chetnie przyjde tylko mam problem bo nie wiem co by chciala dostac ode mnie a ona tak patrzy i mowi:
-kase..
(ja na moja kolezanke ona na mnie i w smiech ze taka mala a ju materialistka)
na to ta dziewczynka patrzy z pod byka i mowi
-fiskalna...Ania07, kejt, Driada0102, Misty87, dżona, Nati89 lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
WItam wszystkie drogie koleżanki
te stare i te nowe
Wrzawo tu dzisiaj, znów lektura będzie, a nie było mnie tylko parę godzin!
Wpadłam życzyć Wam miłego wieczoru, może potem wpadnę zobaczyć co słychać, tymczasem siedzę zawalona papierem i jeszcze drukarka odmawia mi posłuszeństwa i jeszcze pasuje serduszka dzisiejsze odnotować
Tak, że praca mnie czeka!
A co u Wa? Coś nowego?
Ania07 lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:właśnie szukałam na necie jak wyregulowac cykl i natknęłam sie a strone 28dni.pl i tam tez sie tworzy swoj cykl , ale my to mamy takie jasne , szybkie , fajne a tam klikania zanim sie cos ustawi dużo.. beznadzieja wg mnie .. Ovu górą
Monia ja tam tworzyłam wykresy ze 3mieś i faktycznie jest beznadziejnie, równie dobrze mozna sobie na kartce pisać to samo co tamtam nie ma takiego programu i wszystko sobie samemu trzeba interpretować
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
nick nieaktualnyDriada0102 wrote:no boli mnie podbrzusze, ale nie cały czas pobolewa jakby.
śluz mam kremowy. piersi są jakby ciężkie i bolą najbardziej po bokach takie się zrobiły jakby pełniejsze cieżko to określić, ale nawet mój mówi, że są inne. Dziś czułam się na chorą, że mięśnie mnie bolały mały katarek, a teraz nic, i taka osłabiona. Po śluzie nie widać, zeby @ miala przyjsc.
Oj byle do soboty
agataa to Cie zaskoczył hehe
Ja bym nie wytrzymała tak długo
Jutro masz 14 dzieńwięc powinno już Ci pokazać na teście
Kaśka28 wrote:Albo jedna dziewczynka na lezaczkach mowi do mnie ze zaprosi mnie na swoje urodziny na to ja ze chetnie przyjde tylko mam problem bo nie wiem co by chciala dostac ode mnie a ona tak patrzy i mowi:
-kase..
(ja na moja kolezanke ona na mnie i w smiech ze taka mala a ju materialistka)
na to ta dziewczynka patrzy z pod byka i mowi
-fiskalna...
Ha Ha Ha .. Ty już wszystko co najgorsze myślałaś ..ładna z Ciebie przedszkolanka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2014, 21:58
dżona, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A pamietam tez taka sytuacje z przed 4 lat Malutka ania pierwszy dzien w przedszkolu i jak wychodzilismy na plac przedszolny to ona rura i biegiem leci do piaskownicy (oczywiscie lato bylo) i po drodze sie rozbiera golusienka byla jak dobiegla do piaskownicy (ciagle sie zastanawiam jak ona to zrobila) i wskakuje...a tu zonk piasek zamiast wody...ona myslala ze to basen
Driada0102, Misty87, dżona, Z., santoocha, Bursztynka lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:A pamietam tez taka sytuacje z przed 4 lat Malutka ania pierwszy dzien w przedszkolu i jak wychodzilismy na plac przedszolny to ona rura i biegiem leci do piaskownicy (oczywiscie lato bylo) i po drodze sie rozbiera golusienka byla jak dobiegla do piaskownicy (ciagle sie zastanawiam jak ona to zrobila) i wskakuje...a tu zonk piasek zamiast wody...ona myslala ze to basen
-
Landryneczka wrote:Kasiu ale całkiem do naga ? Co na to inne dzieci ? Szok fajną masz pracę
Widocznie w domu miala basen i tez sie tak kapala w sumie nie zastanawialam sie nad tym dla mnie to normalne ze w lato w domowo-ogrodkowym basenie kapia sie takie maluszki nagolaska a przeciez i na normalnych basenach tak sie dziejeWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2014, 22:06
Driada0102, dżona lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Driada0102 wrote:U Ciebie pisałam, że biorę dwie garście wirusków i nie puszczam?
Zobaczymy czy udało mi się je utrzymaćDriada0102 lubi tę wiadomość
-
Ktoś chyba zazielenił ale nie mam siły sprawdzać... prawo wychodzi mi bokiem... Fasoli też bo aż mnie zemdliło
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150