Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lena87 wrote:Ja też nie, ale jak zalogowałam się pierwszy raz to miesiąc gratis był
Ano też miałam;)Lena87 lubi tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Cześć wszystkim
Lena przyszła @niedługo pójdzie i nastepny cykl zielony
Hejka
Wiem Wiem, na razie się cieszę że się pojawiła ..
Teraz trzeba zrobić tak aby zostawiła na koniec fasolkę i poszła na urlopKaśka28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Przedszkolanka, samochód kupiony, teraz czas na testowanie amortyzatorów
Siedzę już w pracy, ale oczy mi się same zamykają. A to jeszcze 4 godziny i być może cesarka...
Dziś opijamy samochód, marzę o Mogenie, ale nie mogę go nigdzie znaleźćdżona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysantoocha wrote:Przedszkolanka, samochód kupiony, teraz czas na testowanie amortyzatorów
Siedzę już w pracy, ale oczy mi się same zamykają. A to jeszcze 4 godziny i być może cesarka...
Dziś opijamy samochód, marzę o Mogenie, ale nie mogę go nigdzie znaleźć
Auchan, Intermarche, Świat Alkoholi ? u Mnie w tych sklepach widziałam ..
a Ceny się strasznie różnią
Będziesz odbierała poród.. kolejny powód do radości
-
nick nieaktualny
-
W mieścinie 30km dalej, tam gdzie pierwszy raz trafiłam na mogena jest sklepik prowadzony przez autentycznego żyda. Ma facet nawijkę. Sklepik spożywczy, a mojemu mężowi chciał wcisnąć spodnie za jedyne 70zł
Mam jeden monopol na celu, może tam znajdę. -
nick nieaktualnysantoocha wrote:W mieścinie 30km dalej, tam gdzie pierwszy raz trafiłam na mogena jest sklepik prowadzony przez autentycznego żyda. Ma facet nawijkę. Sklepik spożywczy, a mojemu mężowi chciał wcisnąć spodnie za jedyne 70zł
Mam jeden monopol na celu, może tam znajdę.
Ha Ha Ha
Żeby nie poszukiwać cały czas musisz zakupić hurtowo kilka sztukKaśka28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny