Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
santoocha wrote:Na to to lecytyna koleżanko
Ok ok, ustawiłam to, zablokowałam Wasze komputery. Rozesłałam wirusy (szkoda że nie ciążowe). Ale nie czuję się winna, wygrana jest moja!
PS. Odstąpię jedno dziecko za butelkę Mogen Davida
Fidelissa, santoocha lubią tę wiadomość
-
santoocha wrote:Na to to lecytyna koleżanko
Ok ok, ustawiłam to, zablokowałam Wasze komputery. Rozesłałam wirusy (szkoda że nie ciążowe). Ale nie czuję się winna, wygrana jest moja!
PS. Odstąpię jedno dziecko za butelkę Mogen Davida -
Fidelissa wrote:Bahama.
A Santocha jak wypad do Wrocka po samochodzik i tzw barabara?)
Ten spod Wrocławia osioł jeden sprzedał autko przed naszym przyjazdem komu innemu. Ale mieliśmy inny na celu, pod Łodzią. I ten kupiliśmy.
Barabara przewidywane na poniedziałek (że niby w owulkę).
Fidelissa, Lena87 lubią tę wiadomość
-
Z. dobrej nocy.
Oglądam goło i wesoło. Czasem naprawdę ubaw po pachy Ja w tym cyklu miałam mierzyć temp. ale odpuściłam, tym bardziej jak ja po nocce jestem to nie wiem o której miałabym mierzyć. Nie zawsze idę wtedy spać. Dobrej nocy Macierzanko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2014, 22:40
-
sara_nar wrote:Z. dobrej nocy.
Oglądam goło i wesoło. Czasem naprawdę ubaw po pachy Ja w tym cyklu miałam mierzyć temp. ale odpuściłam, tym bardziej jak ja po nocce jestem to nie wiem o której miałabym mierzyć. Nie zawsze idę wtedy spać. -
sara_nar wrote:Z. dobrej nocy.
Oglądam goło i wesoło. Czasem naprawdę ubaw po pachy Ja w tym cyklu miałam mierzyć temp. ale odpuściłam, tym bardziej jak ja po nocce jestem to nie wiem o której miałabym mierzyć. Nie zawsze idę wtedy spać.sara_nar, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Wyrzuccie te termometry! Ja mierzylam jeden cykl, ale za kazdym razem czekajac na wynik, skoczy czy spadnie, mialam w gaciach! Potem jak jeszcze sie budzilam na mierzenie, to pozniej nie moglam zasnac ...
Misty87 lubi tę wiadomość
-
nie mogę, ja mam nadal zaczarowany lapik nie nadążam
najważniejsze ze 1000 jest
dobranoc, do jutra dziewczynkiMisty87, Fidelissa lubią tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."