Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja pokłóciłem sie z rodzicami grabie mi opadają jak widzę jak rozmawiają z robotnikami.
Wiec odreagowalam gotując:
Bigos z 3 rodzajów kapuchy, mak na tort makowy - jutro robię, rosół grecki z cytryna, na końcu pi kolacji zaserwowalam czekoladę na gorąco:))
Mój M jest chory imieniny odwołane bedą za tydzień. Przynajmniej przepisy sobie sprawdzę)
Misty87 lubi tę wiadomość
-
sara_nar wrote:Nieee w sklepie. W radiu taxi jestem dyspozytorką. W zasadzie to odbieram telefony i wysyłam taksówkarzy. Praca po 12h na tyłku. Od teg siedzenia czuję, że niedługo hemoroidy będę miała
-
Misty87 wrote:Wyrzuccie te termometry! Ja mierzylam jeden cykl, ale za kazdym razem czekajac na wynik, skoczy czy spadnie, mialam w gaciach! Potem jak jeszcze sie budzilam na mierzenie, to pozniej nie moglam zasnac ...
Ale w marcu nie mierze bo sie buntuje:))
Staniki palimy, termometry wyrzucamy:))Misty87 lubi tę wiadomość
-
Fidelissa wrote:A ja pokłóciłem sie z rodzicami grabie mi opadają jak widzę jak rozmawiają z robotnikami.
Wiec odreagowalam gotując:
Bigos z 3 rodzajów kapuchy, mak na tort makowy - jutro robię, rosół grecki z cytryna, na końcu pi kolacji zaserwowalam czekoladę na gorąco:))
Mój M jest chory imieniny odwołane bedą za tydzień. Przynajmniej przepisy sobie sprawdzę) -
Tak Monia, w 1 sie udalo, ale nie wiem czy mialabym sile mierzyc dalej. Podziwiam Was. Ale moze warto zostawic termometr na jeden cykl...? Sprobowac?
Fidelissa jestes niesamowita! Tyle gotujesz, pieczesz itpsara_nar, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
sara_nar wrote:NIe wiem czy pisałam, krew mnie zalewa, nie chcę lecieć do tej Holandii. Dziewczyna brata mojego Marka jest w ciąży, już 3msc, a mają już synka 2,5 roku. ... Masakra
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
sara_nar wrote:NIe wiem czy pisałam, krew mnie zalewa, nie chcę lecieć do tej Holandii. Dziewczyna brata mojego Marka jest w ciąży, już 3msc, a mają już synka 2,5 roku. ... Masakra
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2014, 22:50
Fidelissa, dżona lubią tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Tak Monia, w 1 sie udalo, ale nie wiem czy mialabym sile mierzyc dalej. Podziwiam Was. Ale moze warto zostawic termometr na jeden cykl...? Sprobowac?
Fidelissa jestes niesamowita! Tyle gotujesz, pieczesz itpFidelissa lubi tę wiadomość
-
-
Fidelissa wrote:Przebudowa obory na budynek mieszkalny...szkoda gadać...oni myślą, ze każdy dba o ich interes i ze zrobi wszystko dobrze nic nie kontrolują na niczym sie nie znają....a obcym ufają...masakra...
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Tak Monia, w 1 sie udalo, ale nie wiem czy mialabym sile mierzyc dalej. Podziwiam Was. Ale moze warto zostawic termometr na jeden cykl...? Sprobowac?
Fidelissa jestes niesamowita! Tyle gotujesz, pieczesz itpMisty87 lubi tę wiadomość
-
Monia, ale kiedys nie bylo takich wykresow, nikt nie mierzyl temp, ba nie bylo neta! Ludzie sie kochali, mieli dzieci. Trzeba sprobowac ja wierze, ze u Was po kolei sie zazieleni do konca tego roku!
Fidelissa, XxMoniaXx lubią tę wiadomość