Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Misty87 wrote:Monia, ale kiedys nie bylo takich wykresow, nikt nie mierzyl temp, ba nie bylo neta! Ludzie sie kochali, mieli dzieci. Trzeba sprobowac ja wierze, ze u Was po kolei sie zazieleni do konca tego roku!
-
Misty tylko rzecz w tym, że w pierwsze dziecko ona go wrobiła, bo niby była już w ciąży, a zaszła dopiero 3msc później. Brat M. jest z nią bardziej ze względu na małego, a teraz tak brała tabletki, że znów w ciąży. Sama teściowa powiedziała, że ona specjalnie to zrobiła. Nawet się z tym nie kryje. Bo brat M. nie chciał drugiego dziecka.
dżona lubi tę wiadomość
-
Fidelissa wrote:Spróbuj to daje radochę, lubię jeść dobre rzeczy i lubię jak wszystkim smakuje:))
Tez lubie zadowalac ludzi, wiec jak bede miec pelna rodzinke, to bede wiecej piec i pitrasicFidelissa lubi tę wiadomość
-
sara_nar wrote:Misty tylko rzecz w tym, że w pierwsze dziecko ona go wrobiła, bo niby była już w ciąży, a zaszła dopiero 3msc później. Brat M. jest z nią bardziej ze względu na małego, a teraz tak brała tabletki, że znów w ciąży. Sama teściowa powiedziała, że ona specjalnie to zrobiła. Nawet się z tym nie kryje. Bo brat M. nie chciał drugiego dziecka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2014, 22:58
-
Fidelissa wrote:Ja tez złe reaguje na ciąże znajomych. A w rodzinie w szczególności...
Nawet powiedziałam mojemu M ze moze święta sami spędzimy bo nie chce juz tych dzieci oglądać.... Okropne, co?dżona lubi tę wiadomość
-
Dokładnie .... najbardziej mnie wkurza jak teściowa mówi o Elizie synowa. ... Synowa bo co? bo złapała syna na dziecko ? A ja się czuję taka gorsza, bo tyle czasu, a dziecka nie mamy i ten ślub nasz to tak naprawdę nie jest aż taki ważny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2014, 23:06
dżona lubi tę wiadomość
-
Fidelissa wrote:Ja tez złe reaguje na ciąże znajomych. A w rodzinie w szczególności...
Nawet powiedziałam mojemu M ze moze święta sami spędzimy bo nie chce juz tych dzieci oglądać.... Okropne, co?
Na szczescie Bog tak pokierowal moim zyciem, ze z bylym nie mialam dziecka (uff)Fidelissa lubi tę wiadomość
-
sara_nar wrote:Dokładnie .... najbardziej mnie wkurza jak teściowa mówi o Elizie synowa. ... Synowa bo co? bo złapała syna na dziecko ? A ja się czuję taka gorsza, bo tyle czasu, a dziecka nie mamy i ten ślub nasz to tak naprawdę nie jest aż tai ważny.
-
sara_nar wrote:Dokładnie .... najbardziej mnie wkurza jak teściowa mówi o Elizie synowa. ... Synowa bo co? bo złapała syna na dziecko ? A ja się czuję taka gorsza, bo tyle czasu, a dziecka nie mamy i ten ślub nasz to tak naprawdę nie jest aż tai ważny.
-
Monia mnie sie wczoraj skonczyl darmowy abonament!
Nie mam kolorkow pod wykresem, nie probowalam wpisywac nic, wiec nie wiem czy dziala, moge sprawdzic. Nie dziala detektor ciazy itp ale najwazniejsze forum jest!Fidelissa lubi tę wiadomość