Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
chciałabym jeszcze urodzić w tym roku .. ale wątpię że uda mi sie zajść w ciąże terazMisty87 wrote:Monia, ale kiedys nie bylo takich wykresow, nikt nie mierzyl temp, ba nie bylo neta! Ludzie sie kochali, mieli dzieci. Trzeba sprobowac
ja wierze, ze u Was po kolei sie zazieleni do konca tego roku! -
Misty tylko rzecz w tym, że w pierwsze dziecko ona go wrobiła, bo niby była już w ciąży, a zaszła dopiero 3msc później. Brat M. jest z nią bardziej ze względu na małego, a teraz tak brała tabletki, że znów w ciąży. Sama teściowa powiedziała, że ona specjalnie to zrobiła. Nawet się z tym nie kryje. Bo brat M. nie chciał drugiego dziecka.
dżona lubi tę wiadomość
-
Ja tez gotuje codziennie, pieke czasem, bo jestesmy tu sami wiec nie jestesmy w stanie przejesc calej blachy ciasta. Ale moj mezus juz mial 2 torty urodzinowe mojego wyrobuFidelissa wrote:Spróbuj to daje radochę, lubię jeść dobre rzeczy i lubię jak wszystkim smakuje:))

Tez lubie zadowalac ludzi, wiec jak bede miec pelna rodzinke, to bede wiecej piec i pitrasic
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
i tacy mają dzieci a my nie możemy... juz sie ani nie denerwujesara_nar wrote:Misty tylko rzecz w tym, że w pierwsze dziecko ona go wrobiła, bo niby była już w ciąży, a zaszła dopiero 3msc później. Brat M. jest z nią bardziej ze względu na małego, a teraz tak brała tabletki, że znów w ciąży. Sama teściowa powiedziała, że ona specjalnie to zrobiła. Nawet się z tym nie kryje. Bo brat M. nie chciał drugiego dziecka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2014, 22:58
-
nie wcale to nie jest okropne, bo ja tak samo powiedziałam mojemu.Fidelissa wrote:Ja tez złe reaguje na ciąże znajomych. A w rodzinie w szczególności...
Nawet powiedziałam mojemu M ze moze święta sami spędzimy bo nie chce juz tych dzieci oglądać.... Okropne, co?
dżona lubi tę wiadomość
-
Dokładnie .... najbardziej mnie wkurza jak teściowa mówi o Elizie synowa. ... Synowa bo co? bo złapała syna na dziecko ? A ja się czuję taka gorsza, bo tyle czasu, a dziecka nie mamy i ten ślub nasz to tak naprawdę nie jest aż taki ważny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2014, 23:06
dżona lubi tę wiadomość
-
Doskonale rozumiem. Ja juz od dawna od kilku lat mialam cisnienie na dzidzi, tesknym wzrokiem patrzylam za kazdym malenstwem zastanawiajac sie, kiedy ja bede miec swoje. Kocham dzieci i tez one zawsze do mnie garnely.Fidelissa wrote:Ja tez złe reaguje na ciąże znajomych. A w rodzinie w szczególności...
Nawet powiedziałam mojemu M ze moze święta sami spędzimy bo nie chce juz tych dzieci oglądać.... Okropne, co?
Na szczescie Bog tak pokierowal moim zyciem, ze z bylym nie mialam dziecka (uff)
-
ja nie rozumiem tych kobiet co nabierają na dziecko.. co im to da.. czy tak na 100 procent sie kochają i są szczęsliwi, bo chyba niesara_nar wrote:Dokładnie .... najbardziej mnie wkurza jak teściowa mówi o Elizie synowa. ... Synowa bo co? bo złapała syna na dziecko ? A ja się czuję taka gorsza, bo tyle czasu, a dziecka nie mamy i ten ślub nasz to tak naprawdę nie jest aż tai ważny.
-
Sara co ty gadasz dlaczego nie jest ważny?sara_nar wrote:Dokładnie .... najbardziej mnie wkurza jak teściowa mówi o Elizie synowa. ... Synowa bo co? bo złapała syna na dziecko ? A ja się czuję taka gorsza, bo tyle czasu, a dziecka nie mamy i ten ślub nasz to tak naprawdę nie jest aż tai ważny.
-
Monia mnie sie wczoraj skonczyl darmowy abonament!
Nie mam kolorkow pod wykresem, nie probowalam wpisywac nic, wiec nie wiem czy dziala, moge sprawdzic. Nie dziala detektor ciazy itp ale najwazniejsze forum jest!