Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fidelissa wrote:Powiem Wam,ze przez to myślenie o ciazy, staranie sie , .....mam czasami wrażenie, ze życie przecieka miedzy palcami, pędzi gdzieś obok mnie..,,jestem jakaś wyłączona, nic mi sie nie chce, a każda porażkę- czytaj @ przeżywam zbyt emocjonalnie.... Z sił opadami....
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Fidelissa wrote:Powiem Wam,ze przez to myślenie o ciazy, staranie sie , .....mam czasami wrażenie, ze życie przecieka miedzy palcami, pędzi gdzieś obok mnie..,,jestem jakaś wyłączona, nic mi sie nie chce, a każda porażkę- czytaj @ przeżywam zbyt emocjonalnie.... Z sił opadami....
XxMoniaXx, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dzierwczyny jak tam z rana? ja na popoludnie do pracy a wieczorem do endo-gin hmm ciekawe co mi powie...szkoda tylko ze musze jechac sama...
Fidelissa wrote:Ale ja pół godziny przed jedzeniem i tak ma eutyrox 25 zażyć)
Ale w marcu nie mierze bo sie buntuje:))
Staniki palimy, termometry wyrzucamy:))XxMoniaXx wrote:rozumiem Cie ja tez jeszcze w odwiedziny tego maluszka ie byłam co sie 3 tyg temu urodził u mnie w rodzinie, ale chyba nie pojde nie bede sie dołowaćXxMoniaXx wrote:chciałabym jeszcze urodzić w tym roku .. ale wątpię że uda mi sie zajść w ciąże teraz
PS ja jak bym chociaz zaszla w ciaze do konca roku to bede w 7 niebieXxMoniaXx wrote:kurcze za tydzień nie bede miec abonamentu. Co mi zostanie ?dżona, Fidelissa lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Hej Zlota chyba wszytkie pracuja u mnie nie ma sloneczka chyba limit wczoraj wyczerpalo ale wydaje sie ze jest przyjemnie na dworze:D co tam u ciebie?Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Miłego dnia dziewczyny
Fidelissa lubi tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
A jak długie masz zazwyczaj cykle? bo jesli ponad 30 to szansa na ovu jest moim zdaniem ja sama mialam 18 dc a co ci lekarz powiedzial bo jestem nie wtemacie?
Ja do pracy ide na popoludnie a na 18 mam wizyte u endo-gin pewnie bedzie skierowanko na badanko:DDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️