Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fidelissa, to nie jest okropne. A pomyśl, że ja jak dowiedziałam się rok temu o ciąży kuzynki to wyłam, że to ja miałam być pierwsza, a w 4msc okazało się, że dziecko prawie miesiąc już jet martwe .... Wtedy miałam wyrzuty sumienia. Ale kuzynka znów w ciąży za 6tyg rodzi. Ale nie gratulowałam, bo po co jesli to nie będą szczere gratulacje.
Fidelissa, dżona lubią tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:nooo niby tak ale wiesz każda z nas to mierzy, bada , oblicza bo chce zwiększyć szanse do maximum ale to widzisz nie zawsze wychodzi korzystnie
Mam tez problem z nazywaniem Sluzu
Wczoraj np. Miałam niby rozciagliwy ale mleczny nie przezroczysty...
Wg ovu to kremowy? Lepki czy rozciagliwy?. -
Fidelissa wrote:A propos mierzenia i obserwacji... Kompletnie nie rozumiem tego cyklu nic a nic....
Mam tez problem z nazywaniem Sluzu
Wczoraj np. Miałam niby rozciagliwy ale mleczny nie przezroczysty...
Wg ovu to kremowy? Lepki czy rozciagliwy?.Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Monia, moge normalnie wszystko wpisywac na wykres
Fidelissa, a rozciagal sie jak kurze bialko??Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Monia, moge normalnie wszystko wpisywac na wykres
Fidelissa, a rozciagal sie jak kurze bialko??
A dzis tylko uczucie wilgoci wiec wpisałem wodny. Testy ovu na minusie. Chyba gin miała racje i pęcherzyk 15min nie wyjdzie na przeciw moim marzeniom tylko sie zapadnie... -
Ja od śluzu ekspertką też nie jestem chociaż jak jest taki jak białko jaja kurzego to wiem, że to dobry znak hehh i do giekologa chyba dopiero po Holandii się wybiorę, bo dołożyłam się mężowi do opłat za somochód i du*pa.
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Ja teraz od tyg mam sluz, jakego nigdy wczesniej nie zauwazylam u siebie. Jest bardzo gesty, do dzis byl zoltawo bialy, dzis lekko rozowy, brazowawy...
Sara, ciulowe to zycie w PL...czemu ludzie nie moga godnie zarabiac i zyc!
Zlodzieje przy korycie na wiejskiej!XxMoniaXx, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Powiem Wam,ze przez to myślenie o ciazy, staranie sie , .....mam czasami wrażenie, ze życie przecieka miedzy palcami, pędzi gdzieś obok mnie..,,jestem jakaś wyłączona, nic mi sie nie chce, a każda porażkę- czytaj @ przeżywam zbyt emocjonalnie.... Z sił opadami....
sara_nar, dżona lubią tę wiadomość