Dziewczyny z rocznika '82 starające się o pierwsze dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
Tina82 wrote:Hehehe mój mąż ma na imię Patryk Ja mam dla chłopca Maksymilian a dla dziewczynki Kornelia i jestem temu wierna od kilku lat :)Tylko jak na razie dzidziusia nie ma ... Dobranoc
Patryniu Pozdrawiam za piękne imięTina82 lubi tę wiadomość
K
Mój Aniołek 29.10.2013 [*] 6tc
Mój Aniołek 7.05.2016 [*] 9 tc
-
Minuśka wrote:Mój Mąż też Patryk
Wiecie co, ja zawsze chciałam dziewczynkę a teraz czuję, ze jeśli uda mi się zajść w ciążę to będzie chłopaczek: Mikołaj albo Leon.
Dla dziewuszki nie wiem, podobają mi się krótkie imiona: Mila, Ida, Iga.
Czekam na tą owulkę i czekam. Powoli powinien mi wychodzić pozytywny test owulacyjny. Rano robiłam jeden i dupa
Madziallena, u mnie zazwyczaj (ale nie zawsze), dzień, dwa przed owulka mam jednodniowy skok a potem dosyć ostry spadek. I w tym spadku lub nastepnego dnia jest owulacja.
Ojjj, dopiero wtorek...
Dla Twojego Patrysia też pozdrowienia zazdroszczęKava lubi tę wiadomość
K
-
a ja dzisiaj mega późno z pracy wyszłam i jeszcze powinnam w domu popracować, ale nie mam siły.......
jeszcze kolacji nie mam nawet muszę sobie jaką rybkę odmrozić i na prędce upiec
ajjjj same dylematyWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 17:13
madziallena lubi tę wiadomość
K
-
u nas ciezko z tym serduszkowaniem bo ja wstaje o 3.30 do pracy to moj spi jak on wraca z pracy to ja juz prawie spie... ehhh i zostaje weekend no ale ovulka wlasnie na weekend mi wypada wiec trzymam kciuki by sie udalo
Minuska ja poprosze przepis na tego kurczakaK4lina lubi tę wiadomość
-
madziallena wrote:u nas ciezko z tym serduszkowaniem bo ja wstaje o 3.30 do pracy to moj spi jak on wraca z pracy to ja juz prawie spie... ehhh i zostaje weekend no ale ovulka wlasnie na weekend mi wypada wiec trzymam kciuki by sie udalo
Minuska ja poprosze przepis na tego kurczaka
no tak tak, w ogole wlasnie podziwiam pary, ktore logistycznie muszą ogarnąć serduszkowanie w owu, bo ja jak chce to mam w kazdej chwili, w sensie pracujemy zawsze w tych samych godzinach i weekendy wolne, więc no problemmadziallena lubi tę wiadomość
K
-
Tina82 wrote:Nie warto dzisiaj bo zawsze jest wyższa wieczorem i ogólnie w ciągu dnia. Co prawda ja tez tak zrobiłam 3 dni temu bo już nie mogłam doczekać się skoku i wieczorem było 37,4 a rano 36,2... ale za dwa dni już był skok
no ja wiem, że to nic nie daje i wiem, ze mam wieczorem wyzszą, ale poprzedni cykl cały mierzyłam rano i wieczorem, żeby sprawdzić jaka jest prawidłowość tych wieczornych taka już zafiksowana jestemK
-
Tina82 wrote:Hahaha wiem co czujesz.... ja też fiksuje a co to będzie na koniec cyklu aż się boje pomyśleć...
dokładnie...wariatki co w naszych mózgach się dzieje, to jest szok! A to nie pomaga - mój gin powiedział, że kora mozgowa nasza jest scisle powiązana z jajnikami i jak tak będziemy fiksować (tzn mowił o mnie) to się nie uda ... standardowy tekst, proszę się wyluzować... ale jak qqqqq się pytam ??K
-
moim zdaniem to nie ma większego znaczenia.... znam takie co gorzej fiksowały i zaszły w ciąże.... a jak się czegoś pragnie to nie da się o tym nie myśleć...kurcze nawet jak bym chciała to klops co nie wyjdę, gdziekolwiek to ciężarna na fb co chwile ktoś w ciąży no zwariować idzie....
K4lina lubi tę wiadomość