Dziewczyny z rocznika '82 starające się o pierwsze dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Z książek to Madame Antoniego Libery... uwielbiam!
A od czasu do czasu podczytuję sobie kryminały... książki Agathy Christie, Trylogia Millenium Stiega Larssona... ale ich to chyba nie trzeba polecaćWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 15:43
-
MINIKA_31 wrote:A obchodzicie Walentynki ?
Ja nie obchodzę i nigdy nie obchodziłam.
Jednak jest 'impreza' kinie studyjnym, która rozpoczyna się koncertem, a zaraz po koncercie wyświetlany będzie film. Normalnie w życiu bym nie poszła do kina w walentynki, bo w ten dzień zawsze jest tam ciasno i chyba czułabym się głupio. Jednak w związku z tym, że to film połączony z koncertem, a bywalcami tego kina jesteśmy częstymi to idziemy, bo muzyką żyjemy... i filmami również
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 15:52
-
nick nieaktualny
-
Hej!
Nadrobiłam trochę Wasze posty
Z książek polecam bardzo Przyjdzie Mordor i nas zje, czyli tajna historia Słowian Ziemowita Szczerka (Laureat Paszportu Polityki).
pozdrawiam Was Kochane!!!
U mnie okej, trochę mdli, trochę pobolewa brzuch. Czekam na następne usg, za półtora tygodnia, a jutro badania krwi....Annushka, MINIKA_31, XYZ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczerzę powiem że też jakoś nie obchodzimy ale zawsze ktoś ma coś dla Siebie dziś kupiłam grę planszową KOLEJKA - polecam wszystkim na zimowe wieczory i jakoś mam dobry humor . Mam nadzieję, że mi się nie popsuje przez...
Annushka nie przejmuj się - wiem że ciężko bo człowiek do końca ma nadzieję. Ale może to jeszcze nie ten czas ;(. Na pewno będzie dzidzia...jak nie teraz to może w następnym cyklu.
Nie nastawiam się bo najgorsze jest rozczarowanie. Po tak wczesnych objawach i temp nie da się zgadnąć czy jest się w ciąży może i to czasem lepiej dla NAs.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry Dziewczyny,
Obudziłam się dziś o 3.30 i nie mogłam spać.
Dziwne, temp skoczyła mi mocno, chociaż wiem, że już @
Sprawdziłam później temp.(bo na 3 g. zasnęłam), jeszcze bardziej mi podskoczyła.Więc, może infekcję jakąś mam?
Ostatnio miałam morfologię całą robioną w sobotę i ogólne badania na infekcje - oprócz lekkiej anemii wszystko ok.
Ale patrzyłam też na taki "książkowy" wykres i skok przed spadkiem(przed okresem)niby jest prawidłowy...
Kobiece sprawy...
PS. mój nowy parowar prezentuje się pięknie. Ale popsuł mi się czajnik kilka dni temu Więc dziś dostałam wiadomość, że kurier już nowy wiezie! Mój Mąż jest jak błyskawica. Wychodzi, że na te Walentynki będę miała aż 2 prezenty
Chyba będzie trzeba też Mu coś kupić
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie!
Dziewczyny nie zapominajmy o Naszych Samczykach przecież też odgrywają bardzo ważną rolę ...Mój dostanie ode mnie czapkę bo zgubił ostatnio i znowu chorował. A wiecie jak infekcja i leki wpływają na poczęcie. Więc przyjemne z pożytecznym;)
Anushka miałam przez pierwsze 3 dni miesiączki ok 37 C a potem spadła. Fakt jest taki, że teraz pełno wirusów w otoczeniu i trzeba uważać. Myślę, że jak przyjdzie wiosna i będzie więcej słońca to od razu dobre hormony podskoczą.
Mnie ovu po raz trzeci zmieniło dzień owulacji to śmieszne bo patrząc po śluzie to byłabym najbliżej drugiej opcji. Ale to tylko organizm ...więc mogą dziać się różne rzeczy może podwójna owulacja;)?Annushka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMINIKA_31 wrote:może podwójna owulacja;)?
Może być i podwójna i potrójna, a nawet poczwórna - byle by była i była skuteczna!
Czapka - to dobry pomysł. Ja dorzuciłabym jeszcze cieplejsze skarpetki, bo wszystkie choróbska idą zazwyczaj "od nóg" (babcia tak moja mówi). Mój już się nauczył, że nogi należy w cieple mieć zimą
Na szczęście (odpukać), mój choruje raz do roku w listopadzieMINIKA_31 lubi tę wiadomość
-
co do ksiązek to Greya tez czytałam
z tej samej serii to " dotyk i płomieć Crossa" choć bardzo podobne
hmmm..z mocniejszych erotyków to jeszcze " przeznaczona do gry" a teraz jestem na serii " 80 dni zółtych i czertwonych"
a co do Walentynek, to kochamy sie przez cały rok ale jutro najpierw smigamy na siatkówke, 2h troche pobiegamy a pożniej na kolacje do znajomych Włochów
i tak zleciMINIKA_31 lubi tę wiadomość